Haldorádó N-Butyric Groundbait Vajsav + Sajt - Vajsavas Melegvízi Etetőanyag

2 190,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 2 737,50 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó N-Butyric Groundbait Vajsav + Sajt - Vajsavas Melegvízi Etetőanyag

2022-ben került forgalomba az N-Butyric Pop Up csalicsalád, amely eredetileg a nyári, felmelegedett vizek horgászataihoz készült. Annak ellenére, hogy szezonálisnak gondolt csalikról van szó, lehengerlő volt a horgászok érdeklődése az év teljes időszakában. A szúrós szagú, mégsem kellemetlen aromájú golyócskák bizonyították fogósságukat. Sikeressége egyértelművé tette, hogy etetőanyag formában is van helye a szortimentben egy vajsavas kollekciónak.

A Haldorádó N-Butyric Groundbait különböző módon feltárt kukoricaszármazékokból áll. Nagyon magas szénhidráttartalom, vegyes szemcseméret, gyors oldódás és gazdag aromavilág jellemzi ezeket az etetőanyagokat. Ahogy a csalik, úgy elsősorban ezek is a már stabil, meleg vízben fejtik ki legjobban a hatásukat, legyen szó ponty- vagy épp célzott amurhorgászatról. Felhasználását tekintve akár bordás, akár method kosárban is felkínálható.
Minden tasakban 800 gramm száraz etetőanyag és 50 ml tömény vajsav található, amelyet az etetőanyag bekeveréséhez használt kb. 300 ml vízbe (amely lehetőleg a tó vize legyen) kell beleönteni, elkeverni, majd ezzel az etetőanyagot bekeverni. Így kapjuk azt a brutál intenzív hatást, amelyre nagyon gyorsan reagálnak a halak!
Négyféle változatban kerül forgalomba, ezek a sárgásfehér natúr Vajsav Natural, a narancssárga Vajsav + Sajt, a citromsárga Vajsav + Méz, valamint a halványlila Vajsav + Szilva.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!