Haldorádó Tornado Method MIX Fokhagyma & Mandula - Haldorádó Tornado Etetőanyag

1 490,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (2 Csom) = 2 980,00 Ft
Nincs raktáron


Haldorádó Tornado Method MIX Fokhagyma & Mandula - Haldorádó Tornado Etetőanyag
A TORNADO Method MIX egy új, egyedi gyártástechnológiával készült etetőanyagcsalád, kifejezetten a pontyos method horgászatokhoz lett optimalizálva. Kiélezett helyzetekben, versenykörülmények között is megállja a helyét! A csalogatóanyagok ízvilága illeszkedik a már megszokott TORNADO termékekhez. A csomagba finomszemcsés, jól felhősítő method keverékek kerültek, de mindegyik teljesen más! Nem csak az aromák és színek változnak. Mindegyik kaja teljesen más összetevőket és alapanyagokat tartalmaz, a legjobb hatás elérése érdekében!
Minden tasakban van egy kis zacskó, amelyben színes, ízes apró pellet szemek vannak. Ezt a horgász, a halak kapókedvéhez igazodva tudja az alapkajához adagolni. Van, ahol annyira kényesen kapnak a pontyok, hogy minden színes szemcse riasztó, míg máshol, ez fokozza a kapókedvet. Mi a horgászokra bízzuk, hogy felhasználják ezt, vagy sem!
Javasolt felhasználás:
  • Önts 3 deciliter vizet (pontosan mérd ki!) az etetőanyagra, majd keverd össze!
  • Hagyd néhány percig pihenni, majd apró lyukú rostán törd át!
  • Most keverd hozzá a színes pelletet, ha erre szükség van!
  • Ha mélyebb (2 méternél mélyebb) vízben horgászol, vagy sokat (akár 15 percet is) kell várni a kapásokra, akkor adj hozzá még egy kevéske, maximum 0,5 dl vizet, hogy tapadósabb legyen a kaja.
Érezni fogod, hogy mennyire selymes, mennyire jó az állaga az etetőanyagnak, amelyet egész nap megőriz. Könnyen kezelhető, jól tapadó, de mégis gyorsan oldódó és felhőző kaja, pont olyan, mint egy profi method mix! A Tornado Method MIX etetőanyag nyolc változatban kerül forgalomba, ezek az Édes Szamóca, Rokfort Sajt, N-Butyric & Ananász, Mézeskalács, Mangó, Fokhagyma & Mandula, Puncs & Menta, Tintahal & Barack.
TORNADO Method MIX - Fokhagyma & Mandula
Rendkívül összetett fokhagyma-mandula ízesítésű, zöld színű etetőanyag. Háromféle AquaGarant pellet őrleményét tartalmazza, de megtalálható benne halliszt, valamint olajos magvak őrleménye is. Természetesen az étvágyfokozók, aminosavak sem maradhattak ki egy ennyire komplex csalogatóanyagból.
  • Színe: zöld + színes pelletek
  • Aromája: fokhagyma + mandula
  • Íze: fokhagyma, enyhén fűszeres, halas
  • Kiszerelés: 500 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kiss Péter
2024-03-18 08:31
Pleck Róbert
2024-03-13 18:38
Benőcs Gyula
2024-02-10 07:50
Csoma Ferenc
2022-10-10 17:03
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!