Promix SWEET F1 Method Mix - Promix Method Hallisztes Etetőanyag

2 590,00 Ft / db
1 Kilogramm (1.25 db) = 3 237,50 Ft
Nincs raktáron


Promix SWEET F1 Method Mix - Promix Method Hallisztes Etetőanyag
A Promix SWEET F1 kaja, a GREEN sikereinek nyomán készült. A beltartalmi mutatók megváltoztatása nélkül alkottunk meg egy extrém édes, de markánsan halas kaját. Ehhez egy jóval világosabb, halvány sárgás színt választottak, amely ezzel még figyelemfelkeltőbb lett a mederfenéken.
A halas Promix etetőanyagokhoz eddig is rengeteg hallisztet használtak, hiszen ebben a kategóriában az igazán jó kajáknak egyértelműen ez adja az alapot. A SWEET F1 esetében ezt a léptéket még 1 szinttel magasabbra tették, így jelenleg ez a legtöbb hallisztet tartalmazó method mix a PRomix kínálatában a RED és a GREEN mellett. A mennyiség mellett viszont a minőség is kiemelkedő szerepet játszott, így az 5 legjobban oldódó, legmagasabb biológiai értékű halliszt, köztük a lazacliszt adja a kaja gerincét.
A kiváló alapanyagok mellett a szemcseméret is fontos, a SWEET F1 a minél gyorsabb oldódás, és felhősítés érdekében extra finomszemcsés. Bekeverés során emiatt, és az extrém halliszttartalom miatt is fontos, hogy 3 vagy több részletben nedvesítsük a tökéletes állag eléréséhez. Ha ez megvan, akkor könnyen gyúrható a method kosárba, jól tapad, viszont vízbe érkezés után gyorsan bont, és nagyon szépen felhősít a kosár körül.
A rendkívül jó oldódásnak köszönhetően a benne található étvágyfokozók, aminosavak és fehérjék gyorsan a kosárhoz csalják a környéken tartózkodó halakat. Az extra hatást a kaja rendkívül édes íze is erősíti!
Nagyon nagy hangsúlyt kapott a színe is, a világos sárga szín kitűnik a mederfenékből. Ez bizonyos szituációkban drasztikusan a legtöbb kapást eredményezte.
  • Rendkívül édes
  • Extrém halliszttartalom
  • Gyors bontás, nagy felhő
  • Erőteljesen halszagú, ugyanakkor édes
  • Kiemelkedő csalogatóhatás
  • Sárga szín
  • Extra finom szemcseméret
  • Többszöri nedvesítést igényel
  • Kiszerelés: 800 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

András Hermann
2023-10-16 06:06
Tamás Török
2022-03-11 16:08
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!