Haldorádó Big Feed C21 Boilie Mangó 2kg - Haldorádó Mangó Bojli

5 990,00 Ft / db
Egység ár:
1 Kilogramm = 2 995,00 Ft
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Big Feed C21 Boilie Mangó 2kg - Haldorádó Mangó Bojli
A Haldorádó Big Feed széria a nagy mennyiségű szoktató és helybentartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amely során nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszük, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!
A C21 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára kínál izgalmas és gazdaságos újdonságot. Ezek a minőségi alapanyagokból készült, bojlik 21 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2 kg-os, illetve egy ÚJ! 1 kg kiszereléssel, melyet egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával + egy praktikus vödörben hozunk forgalomba, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk. Fontos és előnyös tulajdonsága, hogy „Long Life”, azaz főzött csali, amely a víz hőmérsékletétől függően akár 48 órát is kibír a vízben és remekül ellenáll a fehérhalak csipkedéseinek, így képes megvárni a később érkező nagy pontyokat.
Hét nyerő ízben kínáljuk (a C6 Pelletekkel azonosan), melyek közül minden időszakra megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Eper & Ananász, Vad Ponty, Tintahal, Fűszeres Kolbász, Amur, Tigrismogyoró, valamint Mangó.
  • Kiszerelés: 2 kg
  • Etető bojli
  • Gazdaságos kiszerelés

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Várdai János
2022-06-20 02:00
Varga János
2022-03-15 07:32
Az árak sajnos a mai világba kicsit elszálltak, de ez nem Halcatraz hiba, a vásárlási kedvezményekkel hűségponttal, így is a kedvenc áruházam. A kollégák segítőkészsége pedig példás. Csak így tovább. Mindent nagyon köszönök. Üdv. Varga János
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!