Haldorádó 4S Method Pellet Gel Vajsav & Vanília - Haldorádó Édes- Savanyú Melegvízi Aroma

1 990,00 Ft / db
1 Liter (16.67 db) = 33 166,67 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó 4S Method Pellet Gel Vajsav & Vanília - Haldorádó Édes-Savanyú Melegvízi Aroma
A 4S Method Pellet Gel magas minőségű aromák fejlesztésében több nemzet horgászai vettek részt. A tesztelésben a Haldorádó Method Feeder Team SK, azaz Rigó Péter vezette szlovák csapat, a Bolgár Géza által vezetett Haldorádó RO Feeder Team Radesti, és természetesen a hazai magyar teszthorgász csapat is nagy szerepet vállalt. Így a 2021. évi Method Feeder VB első helyén végző magyar csapat tagjai közül Sipos Gábor és Döme Gábor. A VB harmadik helyén végző szlovák válogatott és negyedik helyen végző román válogatott tagjainak tudása és tapasztalata adódik össze ezekben a termékekben. Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy jelenleg a világ legjobb Method Feeder horgászainak, három nemzet közös munkájának eredménye ölt testet ezekben a termékekben.
A gél állagú aromák a legnépszerűbbek közé tartoznak a method horgászatban. Ugyanis használatuk nagy variációs lehetőségeket rejt. Szinte bármilyen natúr csalogatóanyagot ízesíthetünk vele. Különösen ajánljuk a 4S Method Groundbait etetőanyagokhoz és pelletekhez.
A 4S Method Pellet Gel csőrös adagoló flakonban érhető el, így tartalmát egyetlen mozdulattal a megtöltött kosárra vagy a csalira lehet juttatni. Négy féle kevert ízben kerül forgalomba: a Chili & Fokhagyma nagyon csípős, intenzív fluo zöld felhőt képező aroma, az Eper & Tintahal édes-halas ízű, intenzív piros felhőt képező változat, a Papaya & Mangó édes ízű, intenzív piros felhőt képező aroma, míg a Vajsav & Vanília fanyar, édes-savanyú ízű, fehér felhőt képező sűrű folyadék.
  • Kiszerelés: 60 ml
  • Ízesítés: vajsav + vanília / édes savanyú
  • Szín: fehér

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Peszlen Alex
2023-07-01 17:42
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!