9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Koós Phantom Harcsázó Bot 200-500g 2,40m

Bruttó ár:
11 990,00 Ft / db
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!
Koós Phantom Harcsázó Bot 200-500g 2,40m

Koós Ferenc harcsázó botjai mindig is a brutális erőtartalékairól voltak híresek, ezen funkcionalitásból egy grammnyit se engedve jött létre a legújabb Phantom széria, mely a kapitális harcsák méltó ellenfele lesz, a legkeményebb körülmények között is egyaránt. Igazán robusztus blank jellemzi a széria összes tagját, mely a felhasznált IM7-es karbonnak köszönhető.

A Phantom igazán masszív, gerinces, kemény bot lett, melynek köszönheti erőtartalékait is, ami a váratlan helyzetekben igazán jól fog szolgálni, legyen szó akár a legnagyobb folyami harcsák megakasztásáról, majd sikeres fárasztásáról. Az igényekhez alkalmazkodva, kivételesen erős gyűrűsorral, robusztus markolattal és stabil orsótartóval lett ellátva Koós Ferenc elvárásai alapján. Méretszortimentje alkalmassá teszi a csónakos kuttyogatástól, a parti szakítós módszerek kivitelezéséig.
  • Hossz: 2,40 méter
  • Dobósúly: 200-500 gramm
  • Tagok száma: 2 db
  • Szállítási hossz: 127 cm
  • Súly: 606 gramm

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.40
Tagok száma 2
energofish-8832 Gyártó Energofish

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Tolnai Gábor
2021-07-05 12:14
2 db harcsázó botot rendeltem a hal.hu webáruházból. Ők egy hét után telefonon lemondták a megrendelésemet. Önöktől a megrendelt botokat másnap megkaptam! Köszönöm! Azóta már több harcsát is fogtam velük
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!