ICC Zsinórterelő ALU Medertapogató Rúdhoz

7 290,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

ICC Zsinórterelő ALU Medertapogató Rúdhoz
Többféle zsinórterelési módszer létezik, amelyek nagy része nem felelne meg hosszabb, megbízható használatra. A végleges megoldást az ICC Zsinórvezető nyújtja, amely egyedülálló az ilyen típusú eszközök között. Az ICC ALU medertapogató rúd aljára feltekert alumínium hegynek köszönhetően egy leszúrót kapunk, melyet a víz mélységét figyelembe véve és összeszerelve szúrhatunk le a műanyag leütő segítségével, majd a felépítmény tetejére szerelhető az ICC Zsinórtörő adapter. Fontos megjegyeznünk, hogy az adapter jobb és bal irányú zsinórelvezetésre is alkalmas, melyet az INOX vezetőszár imbusz kulccsal (amely a szettben megtalálható) való átállításával érhetünk el. Az egyszerű használat érdekében mindig figyeljünk a megfelelő oldal kiválasztására!
Az ICC Zsinórterelő használatának csak a képzeletünk szab határt, hisz egészen komoly mélységekben is használhatjuk, akár nyílt vízen is, tehát olyan körülmények között is, ahol nem lenne máshogy lehetőségünk ilyen típusú zsinórmanőverekre. Ne feledjük, hogy mint ahogyan zsinórvezető adapterünket a vízfelszín közelébe, úgy akár magasan a vízfelszín fölé is pozícionálhatjuk, így a zsinórtörési pont nagy magasságban való elhelyezése lehet a megoldás azokban a bizonyos helyzetekben, melyekben magas nádfalakat, bokrokat kerülhetünk ki megbízható eszközünk segítségével, akár több ponton keresztül is!
További előnye a már ICC termékeket használók körében, hogy a zsinórterelő felső csövébe belehelyezhető az összes Classic alkonykapcsolós világítófej, valamint színváltós (Three Color-Changing) fej! A világítófejek alkonykapcsolós funkciójának, valamint a zsinórterelő felső csövén elhelyezett 3M fényvisszaverős fóliának köszönhetően éjjel mindig mutatni fogja a megfelelő irányt, míg nappal energiát spórolva, kikapcsolva várja a következő este beköszöntét. Több ponton történő zsinórtöréskor célszerű lehet különböző színű világítófejeket használni, ezáltal könnyebben memorizálhatjuk a törési pontok megfelelő sorrendben történő megközelítését! Vízfelszín feletti zsinórvezető adapterünk strapabíró összeállításának köszönhetően, megbízható társunk lesz, olyan profi megoldást nyújt az összes elkövetkezendő, megoldhatatlannak tűnő horgászati szituációkban, amelyekkel eddig improvizációs, sok esetben erre alkalmatlan eszközökre támaszkodva próbáltunk megbirkózni! Ne felejtsük a világítófejből tároláskor az elemeket eltávolítani, eszközeink legyenek tiszták!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
ihp-carp-company-670-20210628145212 Gyártó IHP Carp Company
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!