ICC Tapogató Rúdhoz Közepes Ágvágó Kézi Fűrész

9 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

ICC Tapogató Rúdhoz Közepes Ágvágó Kézi Fűrész

Változnak az idők és változnak a pontyhorgászok igényei is, de a pontyokat többnyire a számukra biztonságos környezetet biztosító akadók vagy fák rengetegében van lehetőségünk leghamarabb megtalálni, tehát szükség volt egy olyan eszközre, amellyel a javunkra fordíthatjuk,- átalakíthatjuk a fárasztási terület adottságait anélkül, hogy sporttársainkat megfosztanánk életterüktől és nem utolsósorban megkímélhetjük az esetleges felesleges szenvedésektől, valamint ami a legfontosabb, hogy konkrétan az életüket menthetjük meg. A legfontosabb tereprendező eszközök közé tartozik az ICC Kézi ágvágó fűrész, amellyel minimálisra csökkenthető az elakadás veszélye, különféle víz alatti ágaktól, gallyaktól, sűrű növényzettől szabadulhatunk meg nagyon rövid idő alatt a horgászat megkezdése előtt.

A vízben ügyködve a rúd megkönnyebbül, elemében érzi magát, dolgunk egyszerűbbé válik, így az ICC medertapogató rúddal kombinálva vizes környezetben a vágás folyamata mindig egyszerűbb, de vannak szárazföldi esetek is mikor szükség lehet rá, hisz dobásnál sok esetben a fejünk felett burjánzó zöldek korlátozzák pontosságunkat. A praktikus felszerelhető kézrésznek köszönhetően tökéletes társ lehet például az esti tüzelő előkészítésénél is. A legjobb megoldást jelentheti intenzíven horgászott, akadós helyeken, ahol a beszakadt zsinórokat célszerű első lépésben a fűrésszel elvágni, majd második lépésben az ICC hétfogú gereblyével fejezhető be az akadálymentesítés. Az utóbbi lépések a mai „agyonhorgászott” vizeken egyre logikusabb trükknek bizonyulhatnak, hiszen sokszor előfordulhat, hogy pontosan ugyanazokat a helyeket horgásszuk, mint amely helyeket előttünk hetekig valaki más horgászott!

Ellenőrzés nélkül fogalmunk sem lesz eredménytelenségünk okáról! A fűrészlap imbusz kulccsal és egy egyszerű mozdulattal cserélhető, ennek köszönhetően minden szituációban hibátlanul fog teljesíteni. Kétféle fűrészlap vásárolható a 16cm-es valamint 30cm-es változat. A kisméretű fűrész nagyon kezes, könnyen forgatható, kisebb munkákra szolgál, míg közepes társa már a nehezebb munkáknál is megbízható eszközünk lehet, szárazon és vízben egyaránt! A fűrészek kézrésszel ellátott verziójával a sátor körüli munkák is könnyedén elvégezhetők, míg a kézrész nélküli változattal egy kezesebb társat kaphatunk. A hét fogú gereblye második lépésben való használatával mentesíthetjük a kívánt területet a zavaró nyesedéktől. A különféle tereprendező eszközökkel célunk nem a víz alatti életterek megszüntetése, vágjunk, rendezzünk átgondolva, mert hozzárakni mindig nehezebb lesz! Fárasztás közben a teljes elakadást követően első lépésben természetesen a zsinór szabadítókkal próbáljuk menteni a helyzetet, de ha már semmi nem segít az ICC fűrészek segítségével, egy könnyed mozdulattal szabadíthatjuk meg a halat az esetleges rövid póráztól és a nyomorult elpusztulás veszélyétől. Eszközünket tisztán, száraz helyen tároljuk, hogy hosszú időn keresztül használhassuk őket.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
ihp-carp-company-670-20210628145212 Gyártó IHP Carp Company
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!