Szűrők
Bruttó ár
6988Ft Ft1599991
Akciós / Új
(16)
(1)
Gyártó
(13)
(2)
(27)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(7)
Raktáron
(35)
(11)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Halradar

Használtál már valaha halradart? Bizonyára szeretnél, amennyiben a Halcatraz halradar kínálatát nézegeted. A 21. században óriásit fejlődtek az elektronikai eszközök, emellett egyre megfizethetőbbé válnak. Évtizedekkel ezelőtt csak a kiváltságosokhoz jutott el a technika ezen része, hiszen megfizethetetlen volt. A halradarok fejlesztése elsősorban katonai célokra, majd a tengeri halászathoz lettek kifejlesztve. Tökéletes módja a meder vizsgálatára és feltérképezésre. A halászatban sikert jelentő halradarok hamar átterjedtek a horgászok köreibe is. A halradarok mérete fokozatosan vált egyre kisebbé a felbontásuk egyre pontosabbá. A halradarok számos előnyt jelentenek a horgászok számára. A meder pontos feltérképezése mellett kitűnő információkat kaphatunk a vízközt található halakról, halrajokról is. Fontos azonban leszögezni, hogy egy halradar megvásárlása még kevés a sikerhez. Meg kell tanulni használni, megismerni a különböző jeleket. Ebben a tanulásban nagy segítséget jelent a legnagyobb videó megosztó portálra feltöltött videók. Sokkal egyszerűbb videó alapján megtanulni a halradar használatát, felszerelését, mint a kézikönyvből.


Parti vagy csónakos halradar?

Fontos kérdés, hiszen úgy kell megválasztani a halradart, hogy megfeleljen a használat helyén. A parti halradarok sokkal egyszerűbbek és nem utolsó szempontban olcsóbbak is csónakos társaiknál. A legismertebb parti halradar a Deeper. Nincs szükség más a használatához, mint egy horgászbotra és egy okostelefonra. A Deeper applikációján keresztül a saját telefonunk kijelzőjén látható a meder. Teljesen szerelésmentes, ezért könnyű használni a kezdő horgászok számára is. A Deeper halradarokat lehetőség van csónakban is használni. Ebben az esetben fixen rögzíteni kell a radart a csónakhoz.

Az Outdoor színes kijelzős halradar úgyszintén a parti halradarok közé sorolható. Egyszerűbb kijelzővel rendelkezik. Akkor ajánljuk, ha kezdő horgászként szeretnénk ismerkedni a radarok előnyeivel. Kiválóan alkalmas a meder feltérképezéséhez.

A csónakos halradarok minőségében, méretében óriási a különbség. A Humminbird halradarok lehetőséget kínálnak a választásban kezdőtől a haladó horgászokig. A haldarad szonár fejének a rögzítéséhez radar tartó állványt érdemes venni. Komolyabb csónakok, hajók esetében beépíttetni a szonárt. A csónakos halradarok használata nagyban elősegíti és megkönnyíti a megfelelő horgászhely megkeresését. A pergető horgászok körében igazán nagy haszna van. A bojlis horgászok számára akkor nyújt óriási előnyt, amikor ismeretlen vízterületen kell versenykörülmények közt helytállni.

Bízunk benne, hogy a Halcatraz webáruház kínálatából sikerül megfelelő minőségű halradart választani.

Mutass többet
Találatok száma: 35
Lista szűrése