Korum Barbel márnázó bot

A márna hazánk folyóvízi horgászainak egyik legkedveltebb célhala. Kapása semmivel sem összetéveszthető, fárasztása pedig komoly élmény. Sebes folyású, nagy sodrású folyókban érzi jól magát, és fenékközelben szedegeti a táplálékát. Testfelépítése ehhez az életmódhoz alkalmazkodott, ezért fárasztáskor komoly ellenállást képes kifejteni. Nem véletlen tehát, hogy dedikáltan márnázó botokat kezdtek kifejleszteni és ez a halfaj külön bottípust kapott.

A sokéves fejlesztés eredményeképpen létrejött Korum Barbel botcsalád ugyanannak a típusnak 4 változatát kínálja számunkra. Minden darab a modern nagyhalas folyami horgászat igényeire lett szabva.

Jól látható fehér színű spiccek látványosan jelzik a kapást, így ennek köszönhetően nem mulasztunk el egyetlen halat sem. A masszív SiC gyűrűsorral ellátott bottest kiválóan csillapítja a márnák erőteljes kirohanásait és az agresszív rántásokat. A gubancok, visszahurkolódások és spicctörések elkerülése érdekében minden spicc utolsó gyűrűje két zsinórelvezető szárnyat kapott.

A fejlesztés során a legnagyobb hangsúlyt mégis a bot akciója kapta. Sikerült egy olyan bottestet megalkotni, amely tökéletesen végrehajtja a nagysúlyú, tömött etetőkosárral ellátott végszerelék messzire történő bejuttatását, de fáradhatatlanul küzd a folyóvízi torpedókkal, nagy terhet levéve ezzel a horgászról.

A nyéltag tömör parafa borítást kapott, így ennek és a tenyérbe passzoló átmérőnek köszönhetően stabilan illeszkedik a kézbe. Nem forrósodik át a hőségben és nem fagy meg hidegben sem, emellett akkor is magabiztosan fáraszthatunk, ha nedves a kezünk.

Óriási előny, hogy a gyártónak sikerült egy igen kedvező árszintre belőni a botokat úgy, hogy mindez egyetlen fontos tulajdonság rovására se menjen. A márnázás egy rendkívül népszerű és élménydús módszer, és most már annak is elérhető, aki nem tud vagy nem akar sok pénzt szánni rá.

Kétféle méretben és négy dobósúlyban elérhető:

  • 3.30m – 30-120g
  • 3.60m – 30-120g
  • 3.60m – 45-150g
  • 3.60m – 60-200g

Ez a botcsalád mindent tud, amit egy márnázó botnak tudnia kell. Semmi extra, csak hibátlan teljesítmény; végtelenül leegyszerűsített dizájn és óriási erőtartalék – ez a Korum Barbel!

Gyártó/Forgalmazó: Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 8
Lista szűrése