Szűrők
Bruttó ár
27989Ft Ft54991
Gyártó
(19)
Hossz (m)
(1)
(8)
(9)
Raktáron
(17)
(2)
Tagok száma
2 3
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Academy bojlis botok

Te is szeretnél megfizethető áron magas használati értékű horgászbotot választani? Valószínűleg a válasz igen! Nem könnyű a bojlis botok kínálatából megtalálni a megfelelő márkát és típust. Ebben próbálunk most a segítségedre lenni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk bojlis botok terén, ezért tudjuk mi kell a ponty horgászoknak. A legfőbb szempont mindig az ár és a megfelelő minőségű horgászbot egyensúlya. A Carp Academy bojlis botok megfelelnek ezeknek a szempontoknak. Nagy dobástávolság érhető el a használatukkal és magasan a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Mindez megfizethető áron. A bojlis botjaikon már a 3,60 méteres verzióban 50 mm-es keverőgyűrűk találhatóak. Ezek elősegítik a távdobás során a zsinór kifutását a gyűrűsoron. A Carp Acedemy botok négy különböző bot családban érhetőek el a kínálatunkban. Szeretnénk bemutatni őket növekvő sorrendben minőség tekintetében.

Carp Academy Mojo LC

Ha kézbe vesszük ezeket a botokat és megnézzük a kidolgozás részleteit. Az illesztések pontosságát, a felhasznált anyagok minőségét azonnal látjuk, hogy nem volt kérdés mely kategóriába szánták őket. A több mint egyéves tesztidőszak alatt a maximális távdobó képesség és a fárasztás közbeni terhelhetőség voltak a fő szempontok. A speciális botépítési technológiának köszönhetően rendkívüli erőtartalékokkal rendelkeznek ezek a botok. Ezért nagy igénybevételeket is kiválóan bírják. Minden egyes alkatrész gondosan lett megválogatva, ezért csak a legjobb minőségű SIC gyűrűket és a legmegbízhatóbb orsótartókat kerültek rá a gyártás során.

Carp Academy Endless Carp

A magas minőségű TORAY carbon anyag tette lehetővé egy olyan karcsú bottest létrehozását, amely az egyik legvékonyabb a piacon! A karcsúsága ellenére kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. Feszes, nagy erőtartalékokkal bíró bottest, jó dobási és fárasztási tulajdonságokkal. A SEAGUIDE KW típusú távdobó gyűrűsor teszi könnyűvé a nagyobb távolságú dobásokat. Igényes kivitelezését a portugál parafából készült nyélrész teszi tökéletessé. Ár-érték arányban az egyik legjobb bot most a pontyozó kategóriában. Elegáns dizájnja szemet gyönyörködtető.

Carp Academy Wayback  

A fejlesztésnél a cél egy olyan bot megalkotása volt, amely átmenetet képez a progresszív akció és a távdobó képesség között. A WOWEN CARBON hálóval erősitett bottest extrém tulajdonságokkal bír. A végeredmény egy olyan modern pontyozó bot lett, amellyel átlagon felüli dobásokat érhetünk el, ugyanakkor a fárasztáskor progresszív akciójának köszönhetően hamar felőrli a kapitális halak erejét. A SEAGUIDE orsótartó tökéletesen rögzíti az orsót a boton nincsenek felesleges lötyögések. Sok pontyozó botnál túl magasra teszik az orsótartót, ezért a rövidebb kezű horgászok nehézkesen tudnak dobni velük. Az új WAYBACK botoknál megtalálták azt az optimális nyélhosszt.

Carp Academy Serenity

Csúcskategóriás zászlóshajója a Carp Academy bojlis botoknak, kompromisszumok nélkül! A legmagasabb minőségű oszályú 72T TORAY karbonszövetet használták, a legjobb tulajdonságok elérése miatt. Az alacsony gyanta tartalmú carbon olyan feszes akciót kölcsönöz a botnak, ami elősegítí a nagy dobástávolságok elérését. A könnyű carbon anyag miatt a bot falvastagságán is tudtunk vastagítani, ami lehetővé teszi extrém nagy dobósúlyok használatát is. Seaguide Ultralight, extra nagy méretű gyűrűkkel szereltük a felesleges plussz súlyok elkerülése miatt miatt. Az 50-es átmérőjű keverőgyűrű akadálymentesen engedi kifutni a zsinórt. Az extrém távdobó képesség ellenére nem lett túl durva a bot, ezért fárasztáskor sem verik le magukat a megakasztott halak. Ezzel a Carp Academy bottal felveheted a versenyt a neves gyártók drágább termékeivel is.

A Carp Academy bojlis botok közül biztosan megtalálod a számodra megfelelő modellt. A választék széles, a raktárkészlet valós a horgász webshop felületén. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 19
Lista szűrése