Spro Freestyle fonott zsinór

Pergetéshez több féle zsinórt lehet alkalmazni. A pergető horgászok gyakran alkalmaznak különböző típusú horgász zsinórokat. Az online horgászbolt kínálatában található monofil, nanofil és fonott pergető zsinór. Az utóbbi típus a legnépszerűbb a pergető horgászok körében, hiszen gyakorlatilag nincs nyúlása használat közben. Ez a funkció több szempontból is előnyünkre válik. Pontos dobásokat tesz lehetővé, mert megvan a maximális kontakt a csalival. Kapás után rögtön felveheted a hallal a kontaktot. Minden kirohanását és rezdülését tökéletesen közvetíti a fonott zsinór pergetés során. A fonott zsinórok minősége, összetétele és gyártástechnológiája széles körben eltér egymástól. A modern pergető fonott zsinórok gyártása közben különböző bevonattal látják el őket. A bevonat segíti a zsinór súrlódásának csökkentését. A kisebb súrlódás lehetővé teszi a csendesebb csali vezetést és bevonatatást. Nem kell megijedni, amikor a bevonat elkezd kopni a zsinór felületéről. Az a természetes elhasználódást jelenti. Nem jelenti azt, hogy csökken a szakítószilárdsága, pusztán hangosabb lesz. Az autógumik is elhasználódnak idővel, ezzel tudjuk legjobban jellemezni a fonott zsinórokat is.

A Spro márka kínálatában a Freestyle termékcsalád képviseli a pergetéssel kapcsolatos horgászfelszereléseket. Kifejezetten a városi pergetésre specializálódott. Minden elérhető, ami az UL (ultra light) pergetéshez szükséges lehet. Ezzel beleértve a pergető fonott zsinórt is. A legtöbb olyan tulajdonsággal fel van vértezve, ami fontos a zsinór kiválasztása esetében.

A Spro Freestyle fonott pergető zsinór olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek ideálisak a városi freestyle horgászat kedvelői számára. A fonatnak két olyan tulajdonsága van, amelyek növelik annak tartósságát. Az első jellemző a 3 szálból álló felépítés, a második az eredeti Teflon® bevonat. A Teflon® bevonat növeli a tartósságot és nagyon simavá teszi. A sima bevonat miatt kifejezetten csendes, szinte halk bevontatás közben. Magas csomótűrési képességgel rendelkezik, amellett remek távdobó képességgel bír. 0,08 mm-től egészen 0,16 mm-ig elérhető a méretpalettája. Emiatt lefedhető vele a legtöbb hazánkban népszerű ragadozó hal pergetése.

A Halcatraz horgász webáruház kínálatában biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő méretű pergető zsinórt.

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése