VMC Pontyozó Horgok

Biztos vagyok abban, hogy már mindenki hallott a VMC horgokról, és szinte abban is, hogy már használta is azokat. Nem biztos, hogy tudatában volt annak, hogy az a márkanév, melyet használt, a VMC gyárából került ki, de nem is hiszem, hogy fontos lenne ezt tudni. Mivel sok híres márkának gyárt horgot a mai napig a VMC, nem lehetett kérdés, hogy előálljon egy saját bojlis, azaz pontyozó horog programmal. Olyan programmal, ami illeszkedik a mai modern pontyhorgászat kívánalmainak, elvárásainak. Ez könnyen ment és jól is sikerült a francia gyártónak. Igen, bármilyen meglepő, a VMC horgok a mai napig Európában készülnek!

Több egyedi technológiát alkalmaznak a horgok gyártásánál:

Ilyen például a P.T.F.E. Coating, ami azt jelenti, hogy a horgokat olyan egyedülállóan "sima" bevonattal láttak el, ami segítségével a behatolási sebesség akár 50%-al növekedhet.

A horogfülek kialakítása is teljesen egyedi: a horogfülek zártak, melyek lényege, hogy megvédje az előkezsinórt a kötésnél az előfordulható sérüléstől (felcsúszástól), a 3 fokos kihajlítás, pedig biztosabb akadást eredményez.

Nézzük végig, milyen horgokat is ajánlunk a látogatóinknak:

VMC Mystic Carp 7021 – közepes, egyenes szárhosszal rendelkező horog, mely jellemzője a gyantával lezárt horogszem.

VMC Mystic Carp 7022 – hagyományos alak, alkalmas süllyedő, könnyített csalik felkínálására.

VMC Mystic Carp XL Shank 7023 - Az XL shank alak egy hosszúszárú bojlis horog, amely elsőre talán furcsa lehet, de sokkal jobban akad és tartja a halat, mint rövid szárú testvérei. Ajánljuk azt a fajta csalizást, amikor a hajszálelőkét egy karikával a horog szárához rögzítjük (DF-rig).

VMC Mystic Carp 7025 – ívelt szárú horog, kifejezetten ajánljuk lebegő csalik felkínálására. 

A pontyozó horgászatnál a horog fontossága megkérdőjelezhetetlen. A könnyed és jó akadás, az akadás utáni biztos haltartás. Ez mind fontos, hogy a horgászatunk sikeres, élménydús legyen. Minden ilyen kritériumnak tökéletesen megfelelnek a VMC Mystic Carp horgai, hisz a fejlesztéseknél ezeket tartották a mérnökök a szemük előtt. Nyugodt szívvel ajánljuk a VMC bojlis horgait a vásárlóinknak, hisz biztosak vagyunk abban, hogy egy tökéletes pontyozó horgot vásárolnak és nem fognak csalódni bennük.

Mutass többet
Találatok száma: 24
Lista szűrése