RidgeMonkey pontyozó horog


2004-ben alakult meg a RidgeMonkey  márka. Újító gondolkodásmódú horgászok találták ki, hogy valami újat hozzanak a pontyhorgászatban. Angliából származik, a bojlis pontyhorgászat hazájából. A horgászcikkek, amelyek a RidgeMonkey háza táján készülnek, mindig megelőzik a korukat. A RidgeMonkey ötletes termékei miatt hamar világszínvonalú márkává nőtte ki magát.

A bojlis szerelék egyik legfontosabb kelléke a kiváló minőségű, extra éles RidgeMonkey horog. Elérhető mikroszakállas és szakáll nélküli kivitelben minden típus. Az ötletek általában egymásra is épülnek és tökéletesítik egymást. Webáruházunkban is bérelt helye van a termékeinek már a kezdetektől fogva.

RidgeMonkey Horog Chod: A RidgeMonkey RM-TEC Chod Hook egy tűhegyes és szuper erős pontyozó horog. Ideális minden olyan szereléknél, ahol merev előkét alkalmazunk. 25 fokban kifelé hajlított szemmel rendelkezik, így tökéletes módon tudja elvezetni akár a merev monofil, akár a fluorocarbon zsinórunkat is a horogtól. Ez kritikus lehet mind az erő, mind a zsinór szerkezete szempontjából. Egyedi RM-TEC GunMetal bevonata szinte elrejti a víz alatt. Elérhető Micro szakállas (barbed) és szakáll nélküli (barbless) változatban.

RidgeMonkey Horog Straight Point: A RidgeMonkey RM-TEC Straight Point a legerősebb horog, amire szükséged lehet. Egyenes heggyel és egyenes szárral ideális a nehéz, akadós helyeken történő horgászatkor. Szuper erős és tűhegyes, egy igazi mindenes. Egyedi RM-TEC GunMetal bevonata szinte elrejti a víz alatt.

RidgeMonkey Horog Curved Shank: A RidgeMonkey RM-TEC Curved Shank pontyozó horga szinte az összes végszerelékhez tökéletes. Kovácsolt öble és rendkívüli hegye biztos tartást nyújt az akadáskor. Kiválóan alkalmazható a népszerű Ronnie rig vagy KD rigeknél is. Egyedi RM-TEC GunMetal bevonata szinte elrejti a víz alatt.

RidgeMonkey Horog Beaked Point: A RidgeMonkey RM-TEC Beaked Point egy halálos hatékonyságú szuper erős pontyozó horog. Ha megakad, akkor ott is marad! Tökéletesen alkalmas sűlyedő vagy wafter csalikhoz. A befelé forduló szem elősegíti az akadást, a hajtott hegy pedig rendkívüli tartást biztosít. Egyedi RM-TEC GunMetal bevonata szinte elrejti a víz alatt.

Mutass többet
Találatok száma: 33
Lista szűrése