9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Carp Spirit Előkötött Horog

Az előkötött pontyozó horgok népszerűsége töretlen. Üzletünkben és webáruházunkban a kereslet folyamatos ezekre a termékekre, ezért igyekszünk a választékunkat folyamatosan bővíteni. Igyekszünk egyre modernebb, egyre változatosabb kínálattal lenyűgözni a vásárlóinkat, persze szem előtt tartva, hogy a termékek ár-érték aránya megfeleljen a saját és a vásárlóink elvárásának. Ezért tartottuk fontosnak, hogy a Carp Spirit előkötött horgai is a Halcatraz polcára kerüljön, hisz igen különleges darabokat alkottak a francia fejlesztők. Megmondom őszintén, én magam is gyakran vagyok úgy az előkékkel, hogy szívesen választom ezeket a kész bojlis szerelékeket a gyors horgászataimhoz. Mert bár szeretek babrálni a horgászkellékek között, az időtényező lényeges. Ezért kerülnek gyakran be a felszerelésembe a Carp Spirit különleges előkötött horgai. Fontos azt is megjegyeznem, hogy ezek a kész bojlis előkék a Carp Spirit saját, Európában gyártott Razor horgaival vannak szerelve. Tökéletes élezéssel, bevonattal rendelkeznek, igazi fegyver a horgászok kezében a pontyok ellen. Az előkezsinór is a saját kínálatában szereplő, Sufix által gyártott előkezsinór. Gondosan ügyeltek arra a fejlesztők, hogy olyan zsinórt válasszanak, melyek segítik az előke hatékonyságát.

De nézzük sorba a kész előkéket:

Carp Spirit Blow Back Rig – Süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt használható, a karika elcsúszásával szabaddá váló horoghegy tökéletes akadást biztosít

Carp Spirit Combi Rig - Süllyedő, lassan süllyedő bojlihoz vagy hóemberes csalizáshoz ajánljuk. A horgon elhelyezett rig karika itt is hátra csúszik a hal kifújásánál, ami teljesen szabad horoghegyet eredményez, javítva a tökéletes akadás esélyét.

Carp Spirit KD Rig – úgy lett kialakítva, hogy a horog füle ki legyen könnyítve, hegye pedig lesúlyozva. Legalkalmasabb lassan süllyedő, kritikusan kiegyensúlyozott vagy lebegő bojlihoz, a csali alá közvetlenül ellensúlyként egy kis sörétólmot érdemes rögzíteni.

Carp Spirit PVA Rig Rövid – a hagyományos szerelékeknél rövidebb, könnyedén be lehet tenni a PVA zacskóba, de használható PVA hálós etetőcsomaggal is.

Remélem valamelyik előke elnyerte tetszéseteket, és akció közben is ki fogjátok próbálni. Biztos vagyok abban, hogy hatalmas halak akadnak majd ezekre a prémium előkékre. Arra kérünk titeket, ha ezekről a nagy fogásokról fénykép készül, töltsétek fel az adott horogelőke véleményezéséhez. Így tudjuk bemutatni a látogatóknak, hogy valóban megbízhatnak ezekben a kész szerelékekben, és nyugodt lelkiismerettel választhatják azokat.

Mutass többet
Találatok száma: 9