Daiwa előkötött horog


Webáruházunkban is bérelt helye van a DAIWA termékeinek már a kezdetektől fogva.

Az előkére kötött Samurai horgok a DAIWA mindenféle célhalra szelektált egyedi horgainak kínálata. Ezek közé sorolható például a keszegező előkötött horgok, a pontyozó előkötött horgok és vannak süllőző előkötött horgok is. Csalitüskés horguk is van, ami nagyon népszerű a hazai viszonylatban. A magas minőségi sztenderdnek hála ezek biztonságos előkék, ami látható majd a fárasztás és halkiemelés során is. A minőségellenőrzés során minden egyes előkét meghúzva tesztelik. A Samurai előkére kötött horgok ár-teljesítmény aránya kitűnő.

DAIWA TOURNAMENT horogkínálatunk kizárólag Japánból származó előkére kötött és szóló horgokat tartalmaz. A fő szempont itt teljesen egyértelműen a magas minőségi sztenderd, minden megkötött horogelőkét egyenként ellenőrzünk a csomó kellő szorossága és szakítószilárdság szempontjából. Előkezsinórként kizárólag első osztályú, minőségi japán anyagokat használunk.Igazi prémiumtermékek a DAIWA-tól!

Amennyire egyszerű és mára már teljesen természetes kiegészítő egy horgász számára az előkötött horog, olyan nagy ugrást jelentett, amikor megjelent a horgászboltok polcain. Feeder horgászok számára olyan előkötött horgokat találhatunk, amelyek az adott gyártó kínálatában egyébként is szereplő termékekből kerültek összeállításra. A szerelék parton történő gyors, kényelmes cseréjét sokan addig is igyekeztek az otthon, előre megkötött horgokkal elősegíteni, így viszont a horgászatra való felkészülés nagy része már nem a szerelékek kötögetésével kell, hogy teljen. Nagy előny, hogy készre kötve kapjuk és nem kell hozzá mindent külön megvásárolnunk, így pénzt és szabadidőt is spórolunk.

Gyártó/Forgalmazó: Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog készre kötött előkével horgászati célra.

A horog anyaga: acél + nylon vagy fonott zsinór

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 52
Lista szűrése