Fox Előkötött Bojlis Horgok

Ismered a Fox brandet? Bizonyára már hallottál róla az évek alatt. A bojlis horgászat elterjedésében óriási szerepet játszott – játszik a Fox. A kínálatban szerepel bot, orsó, táska és számtalan pontyozó aprócikk is. Ebből látszik, hogy próbálja a Fox fejlesztő csapata a legújabb igényeket is kielégíteni. A Fox márka kínálatában számos előkötött pontyozó horog közül tudsz választani. A Fox előkötött horgok a legtöbb bojlis horgászmódszerhez alkalmazhatók. Előkötött Fox horgok fonott zsinóron vagy monofil zsinóron is kerülnek forgalomba. Az előkötött horgok azok a horgászoknak ajánlott felszerelések, akik nem szeretnek sok időt tölteni az előkészületekkel. A Fox előkötött horgokban meg lehet bízni, hiszen nagyponty horgászatra születtek.

A legnépszerűbb Fox előkötött horog, a Wide Gape. Ez a horogtípus kifejezetten a ponty horgászatához készült. Extra erős heggyel rendelkezik, amely kissé befelé fordul. A horgok felülete csillogásmentes, ezért nem látszódik a meder alján. Emiatt nem riadnak el onnan a táplálkozó pontyok. A Fox előkötött horgok népszerű tagja a PVA Rig. Ezt az előkötött horog típust kifejezetten PVA tasakos horgászathoz ajánljuk. Az előkötött horog tartalmaz gubancgátló hüvelyt, forgókat és horogbefordítót. Magyarul minden rendelkezésre áll, hogy rögtön használatba lehessen venni. Több féle horogmérettel és zsinórvastagságban található meg a kínálatunkban. Ezeket a horgokat Fox Reflex Camo előkezsinórra kötik a tartósság jegyében.

A Fox Chod Stiff Rig egy speciális rövid előkés bojlis horogelőke. Stiff Rig Beaked horog felhasználásával kerül forgalomba. Igazán nagy öblű, extra éles heggyel rendelkező horog. Ezt az előkötött horgok pop-up csalival kell használni az eredményes horgászathoz. A horogelőke Fox Trans Khaki merev monofil zsinórból készül. Szivacs korongon található meg minden előke, amit később a saját előketartódban is elhelyezhetsz.

A Chod Stiff Rig elérhető Short változatban is. A felhasznált alapanyagok megegyeznek egymással, viszont az előke rövidebb. A csali szintén pop-up, amit Baitfloss zsinórral érdemes rögzíteni a horgon található mini forgón.

A Fox előkötött horgok igazi nagyhalas fegyverek. Bízunk benne, hogy találsz a horgász webáruházunk kínálatában számodra megfelelő típust.

Mutass többet
Találatok száma: 81
Lista szűrése