Szűrők
Bruttó ár
2489Ft Ft4491
Akciós / Új
(24)
(8)
Gyártó
(1)
(280)
Legnépszerűbb termékeink
(23)
(1)
(256)
Raktáron
(233)
(47)
Wobbler hossz
2cm cm15
Wobbler súly
2gr gr15
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

HFL Wobbler

A HFL wobblerek olyan kiváló minőségű pergető horgász eszközök, amelyeket a szenvedélyes horgászok és profik egyaránt imádnak. Ezek a wobblerek a hatékony és eredményes pergető horgászathoz lettek kifejezetten tervezve, és számos előnnyel rendelkeznek, amelyekkel könnyedén elcsábíthatják a ragadozó halakat.

Főbb jellemzői:

  • Kitűnő működés: A HFL wobblerek rendkívül élethű mozgást imitálnak a vízben. Az innovatív tervezésnek köszönhetően a wobblerek oldalra-csípő mozgást végeznek, ami a ragadozó halak figyelmét azonnal felkelti.
  • Kiváló minőségű anyagok: Ezek a wobblerek magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és ellenállók a környezeti hatásokkal szemben. Így hosszú éveken át használhatók.
  • Variálható méretek és színek: Az HFL Wobblerek széles választékban kaphatók, lehetőséget adva arra, hogy a helyi körülményekhez és a halak étvágyához megfelelő méretet és színt választhasson. Ezzel növelheti a fogások esélyét.
  • Könnyű használat: Az egyszerűen kezelhetőek, így akár kezdő horgászok is könnyedén használhatják őket. A megfelelő technikával gyorsan megtanulhatja, hogyan érje el a legjobb eredményeket.
  • Univerzális vonzerő: Az HFL Wobblerek kiválóan alkalmazhatók különböző ragadozó halak, például sügér, csuka, vagy süllő horgászatához. A változatos méretek és színek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy alkalmazkodjanak a különböző vizek és körülmények által támasztott kihívásokhoz.

A HFL wobblerek kínálata széles skálát fed le, beleértve a következő típusokat vagy fajtákat:

  • Méretválaszték: Különböző méretekben kaphatók, így könnyedén alkalmazkodhatnak a környezeti körülményekhez és a halak méretéhez. Kis méretű wobblerek ideálisak a kisebb ragadozókhoz, míg a nagyobbakat a nagyobb halak horgászatához ajánlják.
  • Színválaszték: Az "HFL Wobblerek" széles színpalettával rendelkeznek, lehetővé téve a horgászok számára, hogy a helyi vízviszonyokhoz és a halak aktuális étvágyához megfelelő színt válasszanak. A változatos színek növelhetik a fogások esélyét.
  • Úszó típusok: Találhatunk úszó és merülő típusokat is. Az úszó wobblerek a víz felszínén úsznak, míg a merülők mélyebbre merülnek, így különböző mélységeken horgászhatunk velük.
  • Mozgás és vibráció: Egyedülálló mozgást és vibrációt biztosítanak a vízben, amelyek vonzzák a ragadozó halakat. A különböző típusok eltérő mozgási mintázatokat és rezgéseket produkálnak, így lehetőséget adnak a változatosságra a horgászat során.

Az HFL Wobblerek tehát ideális választás a pergető horgászat szerelmeseinek, akik hatékonyan és eredményesen akarnak horgászni. Ne habozzon kipróbálni ezeket a kiváló minőségű wobblereket, és tapasztalja meg, hogyan növelik a fogási esélyeit a vízparton!

HFL WOBBLEREK

Gyártó/Forgalmazó: Plastic Lath Kft, 4400 Nyíregyháza, Városmajor u. 12.
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Ragadozóhalak horgászatára, zsákmányimitáció.
A gumihalak anyaga: balzafa és/vagy műanyag test, szinezőanyag, festék
Gyárilag, a csomagoláson megadott paraméterek:
Hossz
Súly
Színkód
Merülési típus/mélység
Tisztítása: -
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!
Mutass többet
Találatok száma: 280
Lista szűrése