Ridgemonkey előkezsinór 

2004-ben alakult meg a RidgeMonkey fogalom, mint márka. Újító gondolkodásmódú horgászok találták ki, hogy valami újat hozzanak a pontyhorgászatban. Honnan is származhat? Természetesen Angliából, a bojlis pontyhorgászat hazájából. A horgászcikkek, amelyek a RidgeMonkey háza táján készülnek, mindig megelőzik a korukat. A RidgeMonkey ötletes termékei miatt hamar világszínvonalú márkává nőtte ki magát.

Tekintsük meg pár előkezsinórját kicsit közelebbről:

Ridgemonkey Bevonatos Fonott Előkezsinór - RM-Tec Stiff Coated Hooklink:
A RidgeMonkey RM-Tec Stiff Coated Hooklink előkezsinór a RidgeMonkey újdonsága. A fonott előkezsinór merev, ellenálló, eltávolítható bevonatot kapott. Merevségének köszönhetően jól dobható, kiegyensúlyozott illetve lebegő csalik felkínálása esetén jól "eltartja" a csalit az előkétől. Két méretben, három színben elérhető a webáruházban.

RidgeMonkey Bevonatos Előkezsinór - RidgeMonkey Rock Bottom Tungsten Coated Semi:
A RidgeMonkey zsinórok választéka hihetetlenül széles. Találsz köztük bevonatos, bevonat nélküli, félmerev és lágy előkezsinórt egyaránt. Ez a zsinór kifejezetten nehéz, ezért gyorsan süllyed a meder aljára. Wolfram anyaggal van átitatva, ezért jó a süllyedési tulajdonsága. A zsinór szerkezete félmerev, a bevonat lehámozása után viszont lágyabbá tehető.

RidgeMonkey Lágy Bevonatos Előkezsinór - RidgeMonkey Soft Coated:
A RidgeMonkey RM-Tec Soft Coated Hooklink előkezsinór a RidgeMonkey újdonsága. A lágy fonott zsinór könnyen eltávolítható, puha bevonattal készült. A bevonatnak köszönhetően csökken a gubancolódás esélye dobás során. Kiváló kopásállóság jellemzi. Két méretben, három színben rendelhető.

Érdemes megemlíteni a RidgeMonkey széles termékpalettáját. Az aprócikkektől kezdve egészen a horgász kemping felszerelésekig minden megtalálható a választékban. Emiatt népszerű a pontyozó horgászok körében a RidgeMonkey, mert mindenki megtalálja a számára megfelelő horgászfelszerelést.

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése