Szűrők
Bruttó ár
69989Ft Ft157491
Akciós / Új
(6)
Gyártó
(1)
(17)
Hossz (m)
(7)
(6)
(5)
Raktáron
(6)
(13)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Wolf Bojlis Botok

A Halcatraz webáruház felületére megérkeztek a Wolf bojlis horgászbotok. A Wolf termékei komoly fejlesztésen, tesztelésen és minőség ellenőrzésen mennek át piacra kerülésig. Nem kerül ki a boltok polcaira nem odaillő pontyozó bot. Nevezhetjük prémium kategóriásnak a márka kínálatát, már a Wolf belépő szintű termékei esetében is. A Wolf brand Angliából származik a bojlis horgászat hazájából. Ha valaki tudja, hogy mi kell a horgászoknak az a Wolf!

Azok a bojlis horgászok is megtalálják a számukra megfelelő Wolf bojlis horgászbotot, akik valóban igényes terméket keresnek. A Wolf bojlis botok összetételét úgy alkottuk meg, hogy minden bojlis horgászmódszerhez legyen alternatíva. Található a szortimentben rövid, behúzásra alkalmas horgászbot. Természetesen a legnépszerűbb 12 lábas botok különböző terhelhetőségű kivitelben megtalálhatóak. Illetve a legnépszerűbb távdobó 13 láb hosszú bojlis botok is szerepelnek a webshop kínálatában. Vegyük sorra a Wolf bojlis botok kategóriáit, ennek segítségével egyszerűbb lesz választani közülük.

Wolf X Series bojlis botok

Hihetetlen, hogy ez a belépő szintű bot a kínálatban. Előfordul, hogy más gyártó hasonló botot kínál a felső kategóriájában. Magas karbon tartalmú blank jellemzi, a bottest matt fekete színt kapott. Az orsótartó kialakítására nagy hangsúlyt fektettek, hiszen fémből készült a rászorító csavar. Ennek hatására biztosan ül benne minden horgász orsó. A Wolf X Series botok 40 és 50mm-es SIC keverőgyűrűvel készülnek.

Wolf X3K Series

A Wolf kínálatában középkategóriának szánt bojlis botcsalád X3K névre hallgat. Kifejezetten fontosnak tartották a tervezői a távdobás elősegítését. Magas karbon tartalmú blank jellemzi, ami gerincessé teszi. A bot akciója rendkívül gyors, ezáltal pontos horgászatot tesz lehetővé. Jellemző rá a matt fekete szín, ami divatos megjelenést kölcsönöz számára. 12 láb és 3,00Lb felett automatikusan 50 mm-es keverőgyűrűvel kerülnek forgalomba. 

Wolf X1K Series

Megérkeztünk a Wolf bojlis botok csúcskategóriájához. A prémium minőség lehengerlő dizájnnal párosul. ALPS Centra Lock – orsótartó gondoskodik az orsó stabilitásáról. Az X1K botcsalád a pontos távdobásokra született. Gerinces, gyors akcióval rendelkezik. Fárasztás közben kezesbáránnyá változik és remekül irányítható vele az ellenfél. A blank keresztszálszövéses karbon dizájnt kapott. Egyszerűen gyönyörű és használni akarom!

Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő Wolf bojlis botot a horgász webáruházunk kínálatában.

 
Mutass többet
Találatok száma: 19
Lista szűrése