Szűrők
Bruttó ár
1588Ft Ft2692
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(8)
Raktáron
(7)
(1)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Tubertini előkezsinór

 A nagy múlttal rendelkező olasz Tubertini cég termékei találhatóak itt amelyek mindegyikében jelen van a hatalmas szakmai tudás és elhivatottság amely a teljes céget jellemzi. A 11 szeres világ és 22 szeres olasz bajnok Tubertini csapatot és céget  mindég is motiválta az erős konkurencia. Akár a versenyzésben, mint pedig a termékfejlesztésben, amelynek a végeredménye, hogy a márkavezető szerepet tölt be világszinten a minőségi verseny és sporthorgászcikk gyártásban.

A Tubertini termék palettán megtalálható minden fajta horgász termék és számtalan egyéb kiegészítők, amelyek megkönnyítik és sikeressé teszik a verseny és a sporthorgászokat is a horgászatok során. Minden valamire való sporthorgász ismeri és használja a Tubertini termékeit. Aki egyszer kipróbálta a termékeit, azt hamar magáévá teszi a márka. Az igényesség legfelsőbb foka jellemzi a legjobb botoktól egészen a legegyszerűbb horgokig. Web shopunkban bérelt helye van az első perctől fogva. Termékpalettája nem szűkül, sőt ellentétben bővül folyamatosan és ezt a legjobb irányban teszi. 

Nézzük meg most közelebbről az előkezsinórjait:

Dragon néven futó előkezsinórja évek óta van a piacon és folyamatosan bizonyít. Az egyik legjobb minőséget képviseli az elejétől kezdve egészen napjainkig. Pergető horgászok táskájában is megtalálható. A fenekező horgászok előszeretettel használják akár folyó és akár állóvízen is. Előkezsinórját nagy érdeklődés övezi. Nagy szakítószilárdság és hosszú élettartam jellemzi. Semleges színének köszönhetően a vízben átlátszóvá válik.

A horgászat elengedhetetlen kelléke a zsinór, melynek jó megválasztásán múlik az eredményes fogás. Mindig biztosnak kell lenned a felszerelésedet illetően. A kellőképpen összeválogatott szerelés lehetővé teszi, hogy a horgászás örömeire, és ne a felszereléssel való szenvedésre összpontosítsd a figyelmed. Ez legfőképp a zsinórra érvényes, amelynek nagyon jó minőségűnek kell lennie, ha el kívánjuk kerülni a problémákat. Mert elég a legapróbb hiba, és már nem is bízhatsz meg benne. Ha a Dragon előkezsinórt választot, akkor biztosan nem fogsz csalódni.

A Halcatraz Horgászcentrumban, vagy webáruházban megtalálod a számodra megfelelő terméket. Legyen szó a horgászat bármely eleméről. Ha még ma megrendeled, a következő munkanapon már nálad is van a termék.

Gyártó/Forgalmazó: Maros Mix Kft, 6900 Makó, Deák Ferenc u.12.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 8
Lista szűrése