Szűrők
Bruttó ár
2189Ft Ft7991
Akciós / Új
(1)
(1)
Gyártó
(83)
Raktáron
(26)
(59)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Fox előkezsinór

A Fox az egyik legismertebb angol márka, a Fox pontyos halas programja. A program fő eleme a bojlizás. A bojlis horgászat népszerűsége nem csak Európában, nálunk is dinamikusan fejlődik. Egyre több horgász vásárol bojlis felszerelést, és kezdi el a halak vadászatát. Mi a Halcatraz Horgászcentrumban a kezdetektől forgalmazzuk ezeket a termékeket. Nagyon szimpatikus az a modern gondolkodásmód, mely a Fox termékek mindegyikében és mindegyikén megtalálható.

Természetesen az évek alatt folyamatosan szélesítette a választékát, és a mai napra az egyik legkomplettebb bojlis márkává nőtte ki magát. Minden egyes termékükben, termékükön láthatóak a Fox-ra jellemző stílusjelek, melyek kifejezetten egyedivé teszik a Fox termékeket.

A bojlis horgászat elengedhetetlen kelléke a jól kiválasztott fonott előkezsinór. Fel kell mérni a terepet, ahol használni szeretnéd. Győződ meg róla, hogy színben a legjobban passzoljon az adott mederviszonyokhoz. Bízunk benne, hogy megtalálod a horgászmódszeredhez leginkább alkalmas Korda előkezsinórt. A Halcatraz online horgász webáruházban sok márka kínálatából válogathatsz valós raktárkészletről.

Fox Zig&Floater Hooklink:
Tökéletes előke anyag felszíni horgászatokhoz vagy Zig-Rig-hez. Új, fejlesztett, rendkívül nehezen észrevehető szín. Lézer ellenőrzésű alacsony átmérő. Kiváló csomótűrő képesség. Ultra sima felület. Természetes lebegés.

Rigidity Fox:
Az eredeti Rigidity új és továbbfejlesztett változata. Áttetsző barna színben készül, így a vízben szinte láthatatlan. A valaha létező legmerevebb Chod előkezsinór. Tökéletesen alkalmas Chod és Hinged Stif Szerelékek elkészítésére. Merevségének köszönhetően a ponty nem tudja kifújni a csalit akadás nélkül.

Camotex Stiff:
A Fox Camotex Stiff előkezsinór ultra-merev bevonattal rendelkezik, mely tökéletes választás süllyedő vagy pop-up szerelékekhez. A bevonat és a belső fonott zsinór is szakaszosan változó színű, terepmintás. A csomók megkötése előtt javasoljuk a merev külső réteg eltávolítását. Gőz fölött kiegyenesíthető, így alkalmas Stiff Rig-ek megkötéséhez. Merevsége miatt rendkívül jó gubancolódás gátló tulajdonságokkal rendelkezik. Külső rétege könnyedén eltávolítható.

Armadillo:
A lehető legjobb, leginkább kopásálló anyagból készült dobóelőke, amit valaha gyártottak. Az Armadillo körszövött fonott zsinór egy ultra kemény előkezsinór. A szálak kivételesen erős, kopásálló anyagból készültek, hogy a zsinór ellenálljon az akadóknak, a töréseknek, a köveknek, a legnehezebb körülmények között is. Sötét, terepszínű zsinór, 20 méteres kiszerelésben.

Camotex Soft:
Az új fejlesztett terepszínnek köszönhetően számos tó és folyó medréhez igazodik. Lágy belső camo süllyedő fonott, mely lágy, matt külső bevonattal rendelkezik. Sokrétűen felhasználható előkeanyag, mely számos szerelék elkészítéséjez alkalmas. Lágyságának köszönhetően ideális a növényzeten vagy iszapon történő felkínálásra. Javasoljuk a bevonat eltávolítását a csomókötés előtt.

Coretex Matt:
Az eredeti Coretex alapján készült, de továbbfejlesztett matt bevonatának köszönhetően kevésbé csillog a vízben. Szerelékek széles skálája elkészíthető belőle, a félig-merev bevonata segít megelőzni a gubancolódást, és tökéletessé teszi kombinált szerelékek elkészítésére. Külső rétege könnyedén eltávolítható.

Coretex Tungsten:
Különösen nehéz, ezért jól süllyedő bevonatos, lágy zsinór. Az extra súlyt úgy érték el, hogy volframmal impregnált bevonatot használtak. Puha, rugalmas süllyedő előkezsinór. Jellege miatt a meder alján marad. Bevonata eltávolítható.

Reflex:
Reflex extra lágy előke kör keresztmetszetű. Tökéletes a PVA zsákos szerelékekhez, illetve olyan felkínálásokhoz, ahol az előke lágysága fontos. Az új fejlesztett terepszínnek köszönhetően számos tó és folyó medréhez igazodik. Kiváló csomótűrő képességgel rendelkezik.

Tanulmányozd ezeket a termékeket és biztos találsz számodra megfelelőt.

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.
A horgászzsinór anyaga: nylon
Tisztítása: -
Gyermekektől elzárva tartandó! 
Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!
Mutass többet
Találatok száma: 85
Lista szűrése