Carp Academy előkezsinór

A Carp Academy gyártó termékpalettáján kiváló előkezsinórokat találunk. Mivel egy hazai cégről van szó, minden termékére jellemző a kedvező ár, hiszen az itthoni forgalmazásnak köszönhetően számtalan árnövekedést eredményező állomás (elosztó központok, külföldi raktárak, stb.) kimarad. Legtöbb esetben a Carp Academy termékei ugyanott készülnek, ahol a neves, jó hírű márkák termékei, így bízhatunk benne, hogy a minőségükkel nem lesz gond.

Ha egy lágy, gyorsan merülő, fonott előkezsinórt keresünk, nagyszerű választás lehet a Carp Academy Karma. Elérhető két rejtőszínben és a legáltalánosabb átmérőkben, 20 méteres kiszerelésben. Bármely hagyományos pontyozó végszerelék megköthető vele, ha fontos az extrém érzékenység, hiszen ez az előkezsinór minden rezdülést tökéletesen továbbít.

Szintén gyorsan merülő, érzékeny, de már bevonattal ellátott változat a Carp Academy Omen Skin. A hámozószerszámmal vagy szükség esetén körömmel is eltávolítható bevonat alatt egy rendkívül lágy belső szálat találunk, amely könnyen kezelhető és tökéletesen köthető, ugyanakkor strapabíró marad.

Igen komoly átmérőkben készülő típus a Carp Academy Coax. Igazán nehéz, esetleg kagylós, kavicsos meder esetén sikerrel alkalmazhatjuk ezt a monofil előkezsinórt, hiszen 0,35mm-től 0,55mm átmérőig elérhető. Fő tulajdonsága, hogy extrém merev, és a fluorocarbon áttetszőségét megközelítő színnel rendelkezik. Ennek köszönhetően gyakorlatilag láthatatlan a vízben, így a legóvatosabb halak is megfoghatóvá válnak. Kiváló választás lehet ott, ahol igazán nagy halakra számíthatunk, nagyon nehéz a terep és elsősorban nem a minimális rezgések továbbítása a szempont. Ez az előkezsinór a maga nemében tényleg egyedi.

A Carp Academy Heavy Core egy ólombetétes, extrém strapabíró változat. Lágyságának köszönhetően sikerült elérni, hogy a meder alján tökéletesen felfeküdjön, hiszen a kövek, növények között mereven húzódó szál állandó akadályt és gyanút jelentene a halak számára. Jól megválasztott színe univerzális, tulajdonképpen minden terepre és aljzatra megfelelő. Nem utolsó szempont, hogy könnyen fűzhető és a külső fonott rétegben egy finom kevlár szál is került. Így sikerült elérni az extrém strapabíró tulajdonságot úgy, hogy a kívánt lágyság megmaradt.

A Carp Academy előkezsinórok közül bárki megtalálhatja a számára megfelelőt, így bátran ajánljuk a horgászattal most ismerkedő, kezdő sporttársaknak és elszánt, komoly szenten pecázó fanatikusoknak egyaránt.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 12
Lista szűrése