Prologic előkezsinór


Biztosan minden hazai pontyhorgász ismeri a Prologic márkát. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne lapuljon a ládában egy-két aprócikk a Prologic termékei közül. A Prologic alapvetően a nagypontyhorgászat során szükséges eszközöket és felszereléseket gyártja. Magas minőség, de valóban megfizethető ár jellemzi. Előkezsinórait nagy megelégedéssel használják Európa-szerte a horgászok. A Halcatraz horgász webshop és horgászbolt kínálatában szinte a teljes termékpaletta megtalálható.

Super Snake FS:
Extrém fonott előkezsinór. Super Snake FS aramid és PTFE szálakból készült. Szuper kopásálló zsinór. Matt színe a lehető legjobb, nincs fényvisszaverés, tökéletes rejtőszín.

Reptilian Coated:
Nagy sűrűségű PE szál félig merev bevonattal látták el. Kitűnő választás a legfejlettebb kombi rig elkészítéséhez. Lassan süllyedő, a merev bevonat a nagy távolságú dobásoknál is nagy előnyt jelent. Csökkenti a gubancolódás veszélyét. Lassan süllyedő.

Viper Ultrasoft:
Ez a leglágyabb fonott előkezsinór a Prologic kínálatában. Ultra lágy és puha.Tökéletes a túlhorgászott vizeken. 8 szál, nagy sűrűségű PL szálakkal kombinált HMPE anyag felhasználásával készült. Tökéletesen lesüllyed és elfekszik a fenéken. A legjobb választás az erős, de diszkrét csalifelkínáláshoz. Két tónusú zöld rejtőszín.

Pro Chod Mono:
Magas kopásállóság. Víztiszta szín. Alkalmas Chod és Hinged stiff rigek elkészítésére. Könnyen hajlítható. Könnyen köthető.

Viper 3S:
Színe három tónusú zöld szín. Nagy sűrűségű szálak speciális PE (polietilén) szállal összefonva. Gyors süllyedés és nagyon jó kopásállóság. Tökéletes választás hosszú előkés horgászathoz. Akadós, hordalékos mederfenéken kiválóan használható.

Phyton Metal Core:
Környezetbarát ólommentes „leadcore". Ólommentes leadcore. Kéttónusú zöld rejtőszín. Szőtt PE külső anyag. Könnyen hurkolható. 

A Halcatraz horgász webshop keresőjébe beírva a Prologic szót, több száz termék válik láthatóvá. A bojlis bot szériájuk hihetetlen magasságot ért el, nagyszerű kapásjelző készleteik vannak, többféle fejlámpa közül választhatunk és ami a legfontosabb, megfizethető áron. Hihetetlen magas minőség és közepes ár! Ezek tényleg szuper horgász cuccok olcsón. Mindezeket ráadásul a még jobb minőség érdekében 2020-tól az eddigieknél is precízebb gyárakból kaphatjuk meg.

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Találatok száma: 19
Lista szűrése