9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Energofish fonott zsinór

Jelenleg Magyarország és Kelet-Európa egyik legnagyobb horgászcikk gyártója és forgalmazója az Energofish. Nevét és termékeit biztosan minden magyar horgász ismeri. Minden horgászbolt polcain és horgász webáruház kínálatában szerepel valamelyik belőlük. Egyre jobb véleményt kapnak ezek a termékek, és ezeket a horgászcuccokat a helyi halászok szívesen vásárolják. Természetesen a Halcatraz Horgászcentrumban és online webáruházban is megtalálhatóak ezek a horgásztermékek. Legyen szó szinte bármilyen horgászstílusról, biztosan találsz köztük neked megfelelőt. 

Ha pergető felszerelés, akkor ott az L&K (Lukácsi és Kovács) termékcsalád! Kiváló pergető botok, gumihalak, horgok, pergető zsinórok szerepelnek a kínálatban. Talán a legfontosabb tulajdonság, hogy az Energofish fonott zsinórok nyúlása szinte 0. Tehát a zsinór használat közben kisebb és nagyobb terhelések esetén sem nyúlik meg, tehát akkor sem, amikor bevontatjuk a műcsalit. E képesség a legpozitívabb következménye, hogy bármekkorát is mozduljon. Ugyanezt a mozdulatot közvetíti a zsinór végig egészen a bottestig, mert itt nem jelentkezik az a nyúlás, ami elsimítaná ezt a remegést. Tökéletesen összehangolt felszerelés esetén ez a zsinór a legapróbb pöccintést is közvetíti felénk, ami a csalival történik. Elég, ha egy apró falevél akad a kis wobblerünk horgára, máris érezzük a botunkon. Csaling mozgása megszűnt vagy megváltozott annak veretése érdemes megnézni minden rendben van e. További előny, hogy az Energofish fonott zsinórok kimagasló szakítóértékekkel rendelkeznek. Ugyanannál a vastagságnál akár többszöröse is lehet a szakítóérték eltérése a fonott javára a monofillal szemben. Ez teszi lehetővé, hogy megfelelő zsinórvastagsággal igazán nagy ragadozókkal is eséllyel szállhatunk szembe. Ha már zsinór akkor nézzük meg közelebbről az alábbi fonott zsinórt:

Zsinór Bokor Károly Full Contact-8 Braid 135m

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít. A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol. Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes. Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is. A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is. A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászcucc összeállításához. Legyen szó pergető, vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő termékeket.

Mutass többet
Találatok száma: 5