Cralusso fonott zsinór

Nem túlzás azt állítani, hogy a 2002-ben létrejött kis magyar cég, Cralusso mára odáig fejlődött, hogy a világ legjobb úszóit gyártja. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy bátrak voltak újítani, fejleszteni, szokatlan dolgokat kipróbálni, ami elvezetett oda, hogy számos rangos világversenyt nyertek ezek a termékek. Többek között Alan Scotthorne vagy Bob Nudd is elismerően nyilatkozott róluk, akiknek a nevét nem kell bemutatni.

A Cralusso fejlesztő csapata azonban nem állt meg az úszók fejlesztésénél. Utóbbi időkben fejlesztéseinket feeder és methodeszközök megreformálására fókuszálták. Modelljeiket a legmodernebb 3D-s nyomtatási technológia segítségével készítik. Ezek terén is sikerült maradandót alkotniuk, és ezen eszközök használatával még élvezetesebb és eredményesebb lehet a halfogás. Mára számtalan, a finomszerelékes horgászathoz szükséges aprócikket gyártanak, és természetesen megtalálható a kínálatukban számos különféle horgászzsinór is. 

A Cralusso Xtreme fonott előkezsinórok esetében a következő történt: egy nagyon magas minőségű gyártási technológiát használtak a szálak összefonásához, és törekedtek az elérhető legnagyobb méretpontosságra. Ezáltal jött létre a Cralusso Xtreme, ami egy igazán erős és kiváló minőségű fonott zsinór. 8 szál összefonásával készül, kör keresztmetszetű, amit komoly igénybevétel esetén is megőriz. Lágyságának köszönhetően kiválóan alkalmas az rövid előkés feeder és ponty horgászathoz. Nyúlása elhanyagolható, gyakorlatilag nulla százalék, ezáltal minden kapást tökéletesen továbbít és a horogakadást is elősegíti számunkra. Akár fonott, akár monofil főzsinórunk van, mindkét esetben megállja a helyét, ha előkénk szakítószilárdsága kisebb, mint ezeké. Erre érdemes odafigyelni, ebben az esetben ugyanis legfeljebb a horgot veszítjük el egy esetleges leakadás alkalmával, nem pedig a teljes végszerelékünket. Ez a fonott előkezsinór nem véletlenül kapta az EXTREME nevet! A legmodernebb technológiával, 8 szál összeszövésével készült, mely maximális szakítóerőt és körkörös keresztmetszetet biztosít. 15m-es kiszerelésben és öt elérhető átmérőben kapható, így igen gazdaságos módon és mindenféle módszerhez vásárolhatunk belőle.

Mutass többet
Találatok száma: 5
Lista szűrése