Dragon fonott zsinór

A Dragon a kínálata folyamatos bővítésén túl a minőség és a modern megoldások folyamatos fejlesztésére összpontosít. A termékek technológiai és minőségi feltételezéseken alapulnak, amelyek megfelelnek az általában kézművesnek nevezett berendezések követelményeinek. Ma a Dragon felszerelései szinte egész Európában sikeresen megtalálhatók számos üzletben. Ezekben az üzletekben egyre jobb véleményt kapnak, és ezeket a horgászcuccokat a helyi halászok szívesen vásárolják. Természetesen a Halcatraz Horgászcentrumban és online web áruházban is megtalálhatóak ezek a horgásztermékek. Legyen szó szinte bármilyen horgászstílusról, biztosan találsz köztük neked megfelelőt a Dragon zsinórok között. A Halcatraz horgász web áruházban is inkább a pergető horgászat kedvelőinek kedvezünk. Mivel ez a legkiemelkedőbb horgászstílus, mellyel foglalkozik a Dragon. Legkiemelkedőbb terméke a Dragon fonott zsinór típusok között:

Zsinór Dragon Toray HM8X Nate

A Dragon HM8x Forte a japán Toray vállalat által gyártott legújabb, már második generációs kiemelkedő szuper vékony HPPE mikroszálakból felépülő fonott zsinórja.  A zsinór felszínét különleges amilan HPPE szabadalmazott úgynevezett AMILAN® nylon gyantával polimerizációs folyamatnak  vetették alá. Elődjéhez, a HM8X zsinórhoz képest az új HM8x Forte sokkal erősebb, és ellenállóbb a kedvezőtlen külső tényezőkkel, mechanikai sérülésekkel szemben. Az új eljárás jelentősen késlelteti a zsinór öregedési folyamatát, így lehetővé téve a hosszabb és problémamentes használatot. Az alakmemória teljes hiánya és a rugalmassága lehetővé teszi a korábban elérhetetlenül hosszú és pontos dobásokat. Teljesen kopásálló, és a megfelelően csomózott ponton ereje szinte azonos marad a zsinór erejével. Az új HM8X Forte teljes hosszában kör keresztmetszetű, és a színét kivételesen hosszú ideig megőrzi, valamint tapintása sima és egységes ezáltal még könnyebbé téve az egyenletes dobást. Speciális felületkezelés megelőzi a gubancolódást még nagyobb szélben is.  HM8X Forte két színben érhető el, szürke és narancssárga fluo színben, 135 m-es kiszerelésben. A Dragon cég volt az első európai cég, amely megkapta a jogot, hogy forgalmazza a japán Toray cég által kifejlesztett technológiával ellátott fonott zsinórokat. 

A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászcucc összeállításához. Legyen szó pergető, vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő termékeket. 

Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése