Cormoran fonott zsinór

Amikor találkozik az ismert világ két legprecízebb gyártástechnológiája, a japán és a német, akkor hihetetlen minőségű termékekre számíthatunk. A szerencsénk az, hogy mára ezek bárki számára elérhetővé váltak, ráadásul mindehhez egészen kedvező áron lehet hozzájutni. Főként a Daiwának köszönhető ez, hiszen az ő gondoskodásuk alatt születnek a Cormoran termékek, amelyek hasonlóan magas fokú, német és japán jellegű minőséget képviselnek elérhető ár mellett. A Daiwa fonott zsinórjait már senkinek nem kell bemutatni, azok óriási részt hasítottak ki maguknak a fonott zsinórok piacán. Ez természetesen nem véletlen, hiszen még a belépő kategóriájú termékek is hihetetlen minőséget képviselnek. Nincs ez másként a Cormoran fonott zsinórokkal sem.

A Cormoran Corastrong a fonott zsinórok között legendává vált, köszönhetően a számos fejlesztésnek. Sikerült ugyanis megalkotni egy valóban nagy teljesítményű zsinórt, amelyet fantasztikus ár-érték arány jellemez, valamint kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. Jelentős javulás tapasztalható velük a dobási tulajdonságoknál az optimális szövési eljárásnak és a sima felületnek köszönhetően. Rendkívül könnyedén suhan ki a gyűrűk között és halkan dolgozik. Szoros fonása nem szálasodik, minimális mennyiségű vizet vesz fel és megtartja a struktúráját hosszú használat után is. A méretpontossága a teljes hosszában azonos, hibátlan zsinórképet kapunk felcsévélésnél. Memóriája rendkívül alacsony. Hosszú, orsón eltöltött idő után sem képződnek hurkok vagy hullámok a szerkezetében. Dobás és fárasztás alatti viselkedése kiváló, átmérő-szakítószilárdság aránya optimális. Csomótűrése kiemelkedő, nyúlása gyakorlatilag nulla százalék. Extrém kopásállóságának köszönhetően olyan vizeken is alkalmazható, ahol durva aljzat vagy akadó található. UV sugárzás elleni védelmet is kapott, így az intenzív napsugárzás sem árt neki, így nem válik szükségessé a zsinórunk folytonos ellenőrizgetése.

Mindenkinek javasoljuk, aki nem kíván vagy nem tud nagyon magas összegért fonott zsinórt vásárolni, ugyanakkor a kategóriájában elérhető legmagasabb minőségre vágyik. Elérhető zöld színben, 135 és 300 m-es kiszerelésben és rendkívül széles átmérő sorozatban a Halcatraz horgászbolt és horgász webshop polcairól.

További Cormoran termékek a linken találhatók.

Gyártó/Forgalmazó: Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: elemi szálakból fonva.

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 17
Lista szűrése