9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Fox Rage fluorocarbon zsinór

Bizonyára használtál már fluorocarbon zsinórt pergető horgászathoz. Számos előnnyel rendelkezik a hagyományos nejlon zsinórokhoz képest. Sokkal jobb szakítószilárdsággal bír monofil előkezsinórhoz képest. A legnagyobb előnye a fénytörésben rejlik. Hiszen a fluorocarbon zsinórból készített előkék láthatatlanná válnak a vízben. Ennek tiszta vízben van abszolút előnye. Az óvatosabb halak kiszúrják a színes előkét, vagy zöld fonott zsinórt. Azonban a fluorocarbon zsinór nem fog csalódást okozni.

A Fox Rage termékek széles választékot kínálnak a pergető horgászat kedvelői számára. Igazán széles a zsinórválaszték a Fox Rage választékában. Megtalálhatóak a népszerű fonott zsinórok mellett az előre elkészített pergető szerelékek. Nem utolsó sorban, kiváló minőségű 100% fluorocarbon zsinór is rejlik a Fox Rage zsinórok között.

A Fox Rage Illusion fluorocarbon zsinór megoldást jelenthet a pergető horgászok számára. Lehetőséget kínál végszerelék kötésére a felhasználásával. Balin, süllő, domolykó horgászatához létfontosságú a vízben láthatatlan végszerelék. Sokkal kevesebb gubanc lesz a végszerelékedben, amennyiben fluorocarbon zsinórt alkalmazol. A merevsége miatt jobban fog viselkedni a vízben. Kifejezetten jó csomótűréssel rendelkezik, tehát csak előnye van. A Fox Rage Illusion fluorocarbon zsinórok khaki színben kerülnek forgalomba. Ez eltér a megszokott víztiszta színtől. Erre azért van szükség, mert jobban beleolvad a víz zavaros színébe. Elérhető kínálatunkban kétféle méretben. A 0,25mm-es átmérőjű kivitel 3,66 kg-os szakítószilárdsággal rendelkezik. A vastagabb 0,28mm-es változat 4,55 kg-os szakítószilárdsággal bír. A Fox Rage Illusion fluorocarbon zsinórok kiváló minőségű termékek. Minden tekercs 50 méteres kiszerelésben kerül forgalomba. 

A fluorocarbon zsinórok használata rendkívül egyszerű. A fonott zsinórral kell összekötni úgynevezett „uni to uni” kötéssel. Ez a kötés lehetővé teszi a legkisebb csomót a végszereléken. A végszerelék elkészítéséhez elegendő 30-50 cm fluorocarbon Fox Rage zsinór. Pont elég arra, hogy nem veszi észre a hal a zsinórod a víz alatt.

A Halcatraz Horgászcentrum kínálatában minden fluorocarbon zsinórt megtalálsz, amire szükséged lehet. Keresd az online horgászbolt kínálatában a további forgalmazott fluorocarbon zsinórokat.

Mutass többet
Találatok száma: 2