Shimano Teleszkópos botok

Ha valaki a teleszkópos botokat említik sokaknak a régmúlt robosztus felépítésű botok jutnak az eszébe. Mára már a vastag nehéz botok felváltották a kecses vékony és rendkívüli teleszkópos botok. A botok terhelhetősége is jócskán kibővölt és a parabolájuk is teljesen más mint a régmultat idézőké. Rendkívüli élményt nyujtanak már a laikus és a profi horgászok számára is. Egyetlen egy dolog nem változott az idő múlásával a méret. A mai napig az egyik legkényelmesebben szállítható botok közé sorolhatjuk őket. Praktikusságát növeli a spiccekre helyezett spiccvédő műanyag amely egy komolyab ütéstől is megvédheti botunkat. Kényelmesen elfér a teljesen egyszerű bottáskákban is. Egyre népszerűbb újra Magyarországon a teleszkópos botok. Nem csak az idősebb korosztály választja, akik ezeken nőttek fel. Egyre több fiatal választja ismét ezeket a remek botokat. Webshopunkba a kezdetektől bent van a Vengeance teljes palettája. Shimano kedvelő ország vagyunk.

A termékpalettája kompatibilis az itteni módszerrel és világgal. Vengeance szériája az egyik legjobb ár-érték arányú horgászbot. Maga a Shimano is belátta, hogy a világnak szüksége van egy remek és modern teleszkópos botra. A Vengeance 270cm-től egészen 330cm-ig található meg online horgászboltunkban. A botok súlya egy 200-300g között mozog ami lényegesen kevesebb, mint a régmúlt elődjei. Dobósúly tartományuk is kibővült jócskán. Szállítási hosszuk még az 1 métert sem érik el. A bot anyaga XT 30 –as karbon és Geofibre ötvözete. Ezek kombinációja biztosít mindenkit a Shimano minőség jelenlétéről.
Gyűrűkben sem szerénykedik hiszen egy 8db körül található majdnem mindegyik boton. Nem utolsó szempont a dizájn sem, amiben ez a széria igen csak erős. Ezek a botok teljes mértékben univerzálisak. A fenekezéstöl az egyszerű keszegezésig, vagy akár egy könnyed nádi úszós pontyozás sem jelent gondot számára. Kár lenne egy ilyen terméket a sarokban hagyva porosodni. Egy szó mint száz aki a mostani teleszkópos botok közül választ legyen az akár 2,7m, vagy 3 csalódni semmiképp sem fog.

Gyártó/Forgalmazó: Shimano Polska SP. Z O.O, Lengyelország, 62023 Gądki, J. Gutenberga 9

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 8
Lista szűrése