Nevis teleszkópos botok

Az ismét divatba kerülő teleszkópos botok a Nevis kínálatából sem maradhatnak ki. Maga a márka speciálisan a hazai piac igényeire van tervezve. Mellényúlások nélkül dobja piacra a sikeresebbnél sikeresebb termékeket. Sikerei talán a kiváló ár-érték arányban keresendők. Minden bot egytől egyig megfizethető és kiváló minőséget nyújt. A márka neve senki számára sem ismeretlen. A botjai minden második ember táskájában megtalálhatóak. Rendkívül praktikus a szállítási hosszuk. Akár kezdő, akár profi horgász szívesen használja teleszkópos botjait. Lényegesen jobb minőségű anyagot tartalmaznak és sokkal, szebb parabolával rendelkeznek. Terhelhetőségük határai rendkívül ki lettek tolva. Robosztus tagok helyett karcsú, mégis erős blankot kaptak.

Belépő szintű botja a Winner Travel fantázia nevet kapta. Rendkívül ideális azok számára, akik csak most ismerkednek ezzel a spottal. Kényelmesen elfér akár egy utazó bőröndjében is. Online webshopunkban 2,7 és 3 méteres hosszban találhatóak meg.

Következő lépcső a Compact nevet kapta. Talán az egyik legnépszerűbb fajta. Kedvező árú, de még is minőségi kivitelű botcsalád. Jelen botnál a terhelhetőség volt a fő szempont. Az egész konstrukció ezen az elven épült fel. Így a tagok lerövidültek és a gyűrűzés is sűrűbb lett, amely egyenletesen osztja így el a terhelést. 

A Promaxx széria egy kifejezetten távdobó teleszkópos bot. Kivételes mérete a 3,5méteres hosszt kapta. Kompozit-epoxy anyagfelhasználással készült. A vastag bottest extrém terheléseknek is ellenáll. Egy megfelelően megválasztott orsóval könnyedén elérhetünk vele hatalmas távokat is. Dobósúly tartománya 80-150g között van meghatározva. Így akár méretesebb etetőkosarakat is felhasználhatunk. Osztott nyelének és a csúszásmentes markolatnak köszönhetően lendületesen lehet elindítani a dobást.

Következő a Ryder széria. A bot maga 3,3 és 3,6méteres hosszban található meg online horgászboltunkban. IM-6-os karbon felhasználásával készül a bottest, melyen nagy keménységű SIC gyűrűsor található. A karbon rétegek között műgyanta található, amely nagy szilárdság mellett flexibilis kiképzést alkot. A parafa nyél kialakítás kényelmes fogást biztosít még a hűvösebb időben is.

Mutass többet
Találatok száma: 12
Lista szűrése