Okuma Harcsázó Bot

A Magyarországon fogható édesvízi halak közül a harcsa nő meg a legnagyobbra. Kedvelt harcsa horgász helynek számít hazánk második legnagyobb folyója a Tisza. Több olyan horgászt ismerek személyesen, akik a Felső Tisza szakaszán üldözik ezeket az óriási ragadozókat.

Harcsázó felszerelés

A harcsázás számos végszerelékkel és horgászbottal történhet. Ezek a harcsázó felszerelések egytől egyig megtalálhatóak a Halcatraz Horgászwebáruház kínálatában. Beszélhetünk harcsa pergetésről, vízközti harcsázó szerelék alkalmazásáról vagy a mederfenéken használható harcsázó szerelékről. Tényleg sokféle módon üldözőbe lehet venni ezeket a vízi szörnyetegeket. Az állóvizeken az egyik legnépszerűbb módja a harcsa fogásának az eltartós harcsázó szerelék használata. Ezt a módszert élő kishallal érdemes alkalmazni és úszóval kombinálni. Ehhez a módszerhez is ajánlott a megfelelő harcsázó bot kiválasztása. Érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogy milyen hosszú botra lesz szükségünk. Mekkora dobósúllyal fogjuk használni?

Az Okuma tud horgászbotot gyártani. Ezt korábban már bebizonyította a termékek tartósságával kapcsolatban. Nincs ez másképp a harcsázó Okuma botokkal sem. Ezek a horgászbotok üvegszálas felépítésűek. Minden porcikájuk a nagy erőkifejtésre vannak hangolva.
Jelen esetben nincs szükség lágy spiccre és ulta könnyű bottestre. Csak a tartósság és az erő számít.
Az erős, jó minőségű gyűrűsor lehetővé teszi a vastag harcsázó fonott zsinórok használatát. Nem kell megijedni a vastag harcsázó előkék használatától sem.

Harcsázó stupek

Az Okuma G-Force harcsázó bot segítségével harcsázó stupek is vízbe juttatható. Ez a stupekos módszer kifejezetten népszerű a harcsa horgászok körében. A Halcatraz online horgász áruház kínálatában számos harcsázó bot közül lehet választani. Tekinthetjük egy harcsázó horgász áruháznak, mert minden fontos harcsázó kellék megtalálható a termékek között.

Harcsázó szett

A harcsázó szett összeállítása közben figyelembe kell venni a felhasználás helyét. Érdemes 2,10 méteres vagy rövidebb harcsázó botot választani a csónakos harcsa horgászat esetében. A parti harcsázás esetében 2,40 méter legyen minimum a megvásárolni kívánt horgászbot a kellő dobási távolság érdekében. Nincs más dolgod, mint megkeresni a számodra legideálisabb harcsázó felszerelést és irány a vízpart!

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése