9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Tubertini Feeder bot

 

A Halcatraz horgászcentrum és horgász webshopban megtalálható a nagy múlttal rendelkező olasz Tubertini cég termékei. Termékeinek mindegyikében jelen van a hatalmas szakmai tudás és elhivatottság, ami a teljes céget jellemzi. A 11 szeres világ és 22 szeres olasz bajnok Tubertini csapatot és céget  mindég is motiválta az erős konkurencia. Akár a versenyzésben, mint pedig a termékfejlesztésben. Ezeknek a végeredménye pedig az, hogy márkavezető szerepet tölt be világszinten a minőségi verseny és sporthorgászcikk gyártásban. Természetesen a számos horgászfelszerelés és aprócikkei mellet megtalálhatóak nagyon jó minőségű feederbotjai is.

Botjai közül hatalmas sikernek örvend mind az EA Method Carp

Feeder és az EA Trinity Feeder. A Tubertini EA Method Carp Feeder háromféle méretben 3,60, 3,90 és 4,20-as hosszban kerülnek forgalomba. Dobósúlyuk tekintetében elmondható hogy kellő gerincességgel és erővel rendelkeznek, a távoli dobásokhoz mégsem veszik el a fárasztás élménye. A kiváló minőségű carbon bottestnek és nagyméretű SIC- gyűrűknek köszönhető a megbízhatóság és a hosszú élettartam. A 100 méter feletti dobásokat is könnyedén megoldhatóak vele. A bothoz 3 db carbon spicc tartozik.

Az EA Trinity feederek egy korábbi Tubertini feeder sor kissé újra gondolt, tovább fejlesztett változata. A nyélosztás az orsótartó irányába fentebb került a kényelmesebb hátsó alátámasztás érdekében. Az EVA anyag könnyebb tisztán tartása sem volt utolsó szempont a tervezés során. A 2+1-es tagosztás változatlanul megmaradt, ami miatt igazán szépen tud terhelés alatt dolgozni a bot. Igazi favorit a versenyeken történő felhasználás szempontjából. Keszeghorgászatra, illetve igazán finom, például téli pontyozásra is alkalmas ez a bot.

Kicsivel kedvezőbb ár-értékben beszélhetünk még az Impact Carp Feederről. Kedvező ár-érték arányú feeder bot,  karbon bottest, ergonomikusan kialakított parafa nyél. Ergonomikus a markolata, így jól bele lehet támasztani a dobásba, ez az elérhető dobástávolságot növeli. Érzékeny rezgőspiccei megbízhatóan jelzik a halak kisebb nagyobb kapásait.

A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászcucc összeállításához. Legyen szó feeder, vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő termékeket.

Mutass többet
Találatok száma: 16

Bot Tubertini EA Method Carp Feeder Bot...

Bruttó ár:
32 990,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Tubertini EA Method Carp Feeder Bot 4,20m...

Bruttó ár:
36 990,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!