Korum feeder horgászbot

Bizonyára a legtöbb feederhorgász találkozott már a Korum gyártóval. Angliából származó, prémium minőségű horgászfelszereléseket gyártanak maximálisan a vásárlói igényekhez. Anglia a világ horgász nagyhatalma, számos olyan innováció és módszer őshazája, amely alapjaiban változtatta meg többek között a mi horgászkultúránkat is. Innen indult a bojlizás és ezzel együtt a hajszálelőkés módszer, a matchbotos horgászat és a feederezés is. A Halcatraz online horgászbolt kínálatában széles választékban található Korum feeder horgászfelszerelés. A Korum horgászbotok azoknak a horgászoknak készültek, akik kedvelik a prémium minőségű feederbotokat.

A meghorgászandó távolság és a fogható halak mérete határozza meg a horgászbotot, a horgászbot és a várható halméret pedig felszerelésünk összes többi elemét. Ha ezeket jól választjuk ki, akkor felszerelésünk engedelmeskedik. A szerelék oda repül, ahová kell, és annyiszor, ahányszor szeretnénk. Ez pedig ennél a módszernél már több mint fél siker.

A Korum azonban gondolt a kezdő feeder horgászokra a Phase 1 botcsaláddal. Kiválóan alkalmas nem túl nagy távolságra történő horgászatokhoz napijegyes tavakon. A bot nyéltagja parafából készült, ezért kényelmes fogást biztosít. Kettő darab rezgőspicc jár hozzá a kívánt karakter elérése érdekében. A mai pontyos vizeken horgászók elvárásainak tökéletesen megfelelő botcsalád. Kétrészes, egyforma mérető tagokra bontható le, így segítve a felszerelt állapotban történő szállítást. Rövid nyele kényelmes használatot biztosít a feederszékből, vagy versenyládáról egyaránt. Bármilyen feeder módszerhez ajánlott.

Karaktere megengedi a kisebb horogok használatát. Kisebb és közepes távok meghorgászására ajánlott. Ezekben a botokban az óriási mértékű, angol horgásztapasztalatokon nyugvó tudás és tapasztalat ötvöződik a precíz mérnöki munkával és a legmodernebb gyártási eljárásokkal. Elérhető a Halcatraz horgász webáruház kínálatában és a Halcatraz horgászboltjában egyaránt.

Mutass többet
Találatok száma: 1
Lista szűrése