Daiwa Feeder Bot

A Daiwa globális szinten a világ legnagyobb horgászfelszerelés gyártó vállalata. A Daiwa horgászbotok gyártása 1964-ben indult először Japánban. A Daiwa horgászbotok mögött valódi fejlesztő csapat és komoly munka áll. A világon kettő igazán nagy botgyártó vállalat van jelen. Ez egyik a Shimano a másik a Daiwa. Ezek a gyártók próbálják a vásárlói igényeket a legjobban kielégíteni. A Daiwa jobban ismeri a piaci igényeket, mint gondolnánk. Fontos piac számára a magyar feederbot piac, mert hazánkban különösen népszerű a feeder horgászmódszer. Ha megnézzük a Daiwa feederbot palettáját különösen sok bottípust találunk.

A Daiwa feeder bot kínálat igen széles, minden minőségben és hosszban is, melyek megtalálhatóak a horgász webáruház kínálatában. Legyél kezdő horgász, vagy feeder versenyhorgász biztosan találsz számodra megfelelő Daiwa feederbotot.

Daiwa Black Widow Feeder és Picker

A Daiwa Black Widow feederbotok a márka belépő szintű karbon botcsaládját képviselik. Minden Daiwa Black Widow feederhez 2 db rezgőspicc jár. Közepes távolságú dobásokhoz ajánlottak, mert 3,60 méteres verzióig érhetőek el. Ideálisak az intenzíven telepített horgásztavakhoz.

Daiwa Ninja-X Feeder

A Daiwa Ninja-X Feeder a legtöbbet értékesített feederbot a Daiwa kínálatából. Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkezik. A karbon tartalmának köszönhetően kényelmes vele a fárasztás, mert nem túl nehéz. A feederbotok között található folyóvízi feederbot is megnövelt méretű gyűrűsorral.

Daiwa Aqualite Feeder

Klasszikus dizájn ötvözve a modern technológiával. Ha valóban könnyű feederbotot szeretnél érdemes egy Daiwa Aqualite feederbotot választani. Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkeznek. A távdobó feeder méreteken megnövelt gyűrűsor található. Titánium-oxid gyűrűkkel készül, Fuji orsótartóval és két karbon rezgőspiccet adunk minden bothoz az optimális kapásjelzés érdekében.

Daiwa Powermesh Feeder

A High Modulus karbon bottest gyorsan visszaáll alaphelyzetbe. A nyélrészt X-alakban futó szálelrendezéssel még jobban megerősítették. Ár-érték arányban a Daiwa Powermesh botcsalád az egyik legjobb választás.

Daiwa Windcast Feeder

A Windcast feederbotok tervezésekor a nagyon karcsú és gerinces blankok kerültek előtérbe. A vékony, nagy rugalmasságú karbon blank dobás után rögtön alaphelyzetbe áll és nincs utánlengés. A nagy, kétlábas, titánium-oxid gyűrűk alkalmasak dobóelőkék használatára is és növelik az elérhető dobástávot. Ideális botok erősen áramló folyókra és tavakra egyaránt.

Daiwa N’Zon S

2020-ban jelentek meg a Daiwa N’Zon feederbotok. Kiemelkedő minőség és megfizethető ár jellemzi őket. Az N‘Zon S botok dobási tulajdonságai optimálisak, és roppant teherbírók, megnyerő árteljesítmény arány mellett. A HVF karbon alapanyag felhasználásával a fejlesztők nagyon könnyű, mégis teherbíró blankokat tudtak készíteni. Dobáskor nagyon gyorsan visszaállnak kiindulási pozícióba, és pontosan lehet velük célozni.

Team Daiwa Feeder

Ez egy igazi versenybot a Daiwa feederbotok között. A tesztgörbéje a V-Joint csapos csatlakozásoknak köszönhetően nagyon egyenletes. Fárasztás során a a bot gerince elképesztő tartalékok mozgósítására képes. Ugyanakkor a hozzá illeszekedő lágyabb spicctag még a nagy halak kirohanásait is könnyedén kivédi. Nem hagyja elpattanni a vékony előkéket sem.

Daiwa N’Zon Z

A legújabb Daiwa N‘Zon Z botok azonnal meggyőznek gyors akciójukkal és optimális egyensúlyukkal. A HVF Nanoplus karbon alapanyag felhasználásával a fejlesztők extrém könnyű, teherbíró blankokat készítettek. Dobáskor roppant gyorsan visszaállnak alaphelyzetbe, és nagyon pontosan dobhatóak. Ajánljuk azoknak a horgászoknak, akik versenyszinten is horgásznak.

Daiwa Tournament Feeder

A V-jointos illesztés miatt nincs törés a két tag találkozásánál. A leggyakoribb fárasztás közben a vizuális élményt rontó hiba, az esetleges spicc-blank találkozásánál lévő ív törésről nem beszélve. Az alacsony gyanta tartalom miatt, feszes, gyors csillapítású botnak lehet érezni dobásnál. Fárasztásnál viszont kiválóan utána megy a hal kirohanásainak, ezzel csökkentve a kiakadás veszélyét, ami a kisebb pontyoknál szákolás előtt igen könnyen előfordul. Nem összehangolt horgászfelszereléssel. Jelenleg ez a feeder horgászbot család a botgyártás csúcstechnológiája.

A teljes Daiwa kínálatot is érdemes megtekinteni!

Mutass többet
Találatok száma: 112
Lista szűrése