Nevis bojlis botok

 

A Nevis termékek a kifejezetten jó ár/érték arányukról híresek. Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás, viszont mi nem így gondoljuk. Sőt, ilyen kedvező áron, nagyon jó botokat is lehet kapni. Természetesesen a Halcatraz horgászcentrumban illetve horász webáruház kínálatunkban egyértelműen megtalálhatók ezek a termékek. 

Az egyik legsikeresebb botcsaládja a Nevis Motive Carp. A teljes hosszsorozat megtalálható, amelyet a megbízhatóság, exkluzív design, komoly erőtartalékok jellemzik. A modern pontyhorgászat minden követelményének megfelel. Az alkatrészek tökéletesen harmonizálnak a bottest különleges tulajdonságaival. Robosztus, nagy kopásállóságú gyűrűkkel szerelték, amelyek ellenállnak nagy terhelésnek is. Hihetetlen erejüket dobáskor és fárasztáskor is azonnal megmutatják.

A következő egyik legnagyobb eladást talán a A Nevis Trinity botcsalád.

Egy jó ár-érték arányú bojlis botcsalád, amit a nagy távolságok elérését szolgálja. Ideális nagy méretű súlyok vízbe juttatásához és akadós terepen való horgászathoz. IM-6-os karbonból készült a bottest, amelynek köszönhetően kiváló akciója van. Esztétikus megjelenése miatt jó választás lehet, de a technikai tudása ezt felülmúlja. Megtalálható még a Nevis Force Carp. Hasonlítani tudnánk egy kicsit a Motive Carphoz. Az egyik legkedvezőbb áru carbon pontyozó botunk.

Az következő bot, az ugyanazon néven futó orsóval alkot hatalmas párost. A Nevis Karma LC 390 az ultra vékony átmérő ellenére ez a széria rendkívül erőtartalékokkal rendelkezik. Dobó képességei minden képzeletet felülmúlnak, és nem mentek a súly rovására. Az új típusú SSC gyűrűk felülete sokkal simább mint a normál gyűrűké.

Ennek köszönhetően a zsinór súrlódása nagy mértékben lecsökkent, ami elősegíti a nagy dobástávolságot. Természetesen a gyűrűk méretezése is alkalmazkodik a nem mindennapi tulajdonságokhoz. A design és a részletek kidolgozása is tökéletesen illik ahhoz az extra prémium kategóriához, amit a Karma botok megalkotásával létrehozott a NEVIS. Mint az elején írtam, orsója pontosan illik hozzá. Együtt tökéletes választás lehet bármilyen bojlis horgásznak.

Jelenleg a Nevis bojlis botok élén a Nevis Mojo botcsalád tartózkodik. A Nevis Mojo bojlis botot a felső kategóriás termékek közé sorolhatjuk, ha jobban megnézzük a kidolgozás minőségét és a részleteit. Nagyon karcsú, de mégis óriási erőtartalékok rejlenek benne, amellyel élmény minden egyes fárasztás. Kemény csúcsminőségű gyűrűsor jellemzi, ami a nagy távolságok elérését könnyíti meg. Minden egyes alkatrésze gondosan lett megválasztva, SIC gyűrűsorral és prémium minőségű orsótartóval gyártják. A megemlített botcsaládok mellet még számos botcsalád megtalálható. Nézz szét az oldalon, biztos találsz számodra megfelelőt, ami nem maradhat ki horgászfelszereléseid közül.

Mutass többet
Találatok száma: 37
Lista szűrése