Manta pontyozó bot - Manta bojlis bot

Nincs ma már olyan horgászbot gyártó vagy forgalmazó cég, akinek választékába ne jelenjenek meg a pontyozó azaz bojlis botok. A Manta feederbotokkal közel egy időben jelentek meg a pontyozó botok is. Kis hazánkban még mindig a ponty horgászata számít a legnépszerűbb horgászatnak, így én is úgy gondolom, hogy ezt a piacot nem szabad figyelmen kívül hagyni. A Manta itt is a biztosra ment. A választékunkban 2 típus található meg. A Manta Power Carp 3,60m-es 3 részes pontyozó botja nagyszerű árával irányítja magára a horgászok figyelmét. A szállítási hossza is nagyon család és autóbarát. A botot egyértelműen az erő és a tartósság jellemzi.

Mivel a Manta nem akart nagy pontyozó bot választékot gyártatni, megalkotta a tökéletes bojlis botot a magyar piacra. Egy olyan, még megfizethető pontyozó botot tervezet, amibe minden benne van, ami a kis hazánk bojlis horgászainak fontos. De mindezt megfizethető áron kínálja. Ez a bot lett a Manta XTR 50 Carp. Egy nagyon jó minőségű karbon bottestet elláttak minden jóval. A modern gyűrűsor nagy keverőgyűrűje 50mm – es a mai trendnek megfelelően. A gyűrűsor és a feszes blank együttes munkája teszi lehetővé az extrém távolságok elérését. Hihetetlen biztonsággal dobhatjuk ezeket a távolságokat nem csak ideális időjárási körülmények közt. A bot fejlesztésénél természetesen arra is figyeltek, hogy a fárasztási élmény még megmaradjon. Ebben a kombóban rejlik ennek a bojli botnak a sikere. Távdobás a legmagasabb szinten, borzalmas erővel. A fárasztás közben tökéletesen nyeli el a pokoli erőket, és védi a horog ütötte seb tágulását. Ez a bot azon kevés botok csoportjába tartozik, amiket hihetetlen tulajdonságai miatt mindig nyugodt szívvel ajánljuk a vásárlóinknak.
Mindenképpen ki kell emelnem a világmárkákkal szemben a lokális márkák előnyét. A lényege, hogy a Manta is sokkal jobban figyelembe veszi a hazai horgászok igényeit, mint a nagy márkák. Így születhetnek olyan tökéletes pontyozó botok is, mint a Manta bojlis botjai.
Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése