Carp Zoom Bojlis Botok

 

A Carp Zoom bojlis botoknak bérelt helye van online horgászboltunkban a kezdetektől. A bojlis horgászat mára hatalmas népszerűségnek örvend. Így egy magyar márkának hatalmas előnye van ország szinten, hiszen ezekre a vizekre alkalmas botot tudnak gyártani. Különböző árfekvésben, méretben és keménységben vannak piacon. Zseniális ár-érték arányt képvisel. Botjai teljes mértékben megbízhatóak a hatalmas eladás ellenére is. 10ft-től egészen 13ft-ig vannak a palettán.

Így szinte bármely módszerre alkalmasak a botjai. Legyen szó csónakos behordós horgászatról, vagy parti dobós pecáról. Igyekeztek a magyar igényeket kielégíteni és igazi bojlis botokat gyártani. A CamouPro Carp széria extra vékony blankot kapott. Divatos terepszínű festéssel, rendkívül erős bottestével, remek minőségével és kiváló görbéjével vetekszik a legkomolyabb bojlis botokkal is.

Több éves tervező és tesztelő munkának köszönhetően jött létre a család. Végül sikerült optimalizálni a bottest kívánt átmérőjéhez szükséges falvastagságot. A bot kiemelkedő minőségű szénszálak több rétegű felhasználásával készült. Gyűrűi ugyanazok a dinamikus akciót biztosító kéttalpas, masszív SIC gyűrűk, mint a Masterful szérián. Az orsótartó alatti rész klasszikus „surfnyéllel” van ellátva.  Ebben az esetben csak az orsótartó környékén és a nyél legvégén találunk borítást. A köztes rész csupasz. A fémpapucsos, betétes orsótartó előtt és mögött igényesen esztergált fémzáró gyűrűk járulnak hozzá a bot elegáns és divatos megjelenéséhez. A bot természetesen stucnis illesztéssel, gumírozott nyélvéggel, és fém záródugóval rendelkezik. Dobás és fárasztás közben – az extra karcsú bottest ellenére – az erő és a rugalmasság dominál. 12ft és 13ft méretben találhatók meg online webshopunkban. 2 és 3részben vannak forgalomban. Súlyuk körülbelül 320grammtól 450grammig terjed. Mindegyik fajta 6db gyönyörűen kivitelezett SIC gyűrűt tartalmaz.

Kisebb népszerűségnek örvend mind hasonló gyártótól származó botok. Kevesebb reklámot kap, mint az átlag pedig rá lehet akadni gyöngyszemekre a palettán belül kicsi pénzért is. Aki egyszer elkezd használni Carp Zoom bojlis botokat hamar szerelembe eshet a márkával és annak termékeivel kapcsolatban.

Mutass többet
Találatok száma: 6
Lista szűrése