Új fox ólmok/ Fox Edges ólmok

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A Fox International az egyik legnagyobb pontyozó termékeket gyártó cég. Több mint 3000 termékkel áll azon pontyhorgászok szolgálatára, akik olyan csúcsminőségű termékekre vágynak. Olyan termékek, mint a sátrak, ágyak, botok, orsók, táskák egészen az aprócikkekig, mint a horgok, előkék, forgók és ólmok.

  • fox edges kling on olom forgoval 31517 20210103103306 original

A megszokott Fox csúcsminőség az ólmoknál sem maradt el. A gyártás folyamán kiemelt figyelmet fordítottak a legapróbb részleteknek is. A nehezékek színterezés helyett egy különleges gumírozott bevonatot kaptak. A legnehezebb terepen sem pattog le az ólomról. Minden darabon megtalálható a Fox logó, de ami ennél sokkal fontosabb, a grammozás is fel van tüntetve rajtuk, jól olvashatóan. 

Az új átfogó Edges ólomsorozatot még átgondoltabban és precízebben tervezték, mint eddig bármelyik más társát valaha. 5 stílusú ólom található meg köztük és mindegyik megtalálható inline és forgós változatban

A fejlesztő csapat úgy tervezte a Fox inline ólmokat, hogy az ólom legnagyobb tömege oda összpontosuljon, ahova a forgó illeszkedik. Ez biztosítja azt, hogy a lehető legnagyobb tömeg hasson azonnal a horogra, ahogy a hal felveszi a csalit és az előke kiegyenesedik. A sorozat összes tagját a horizont kivéve, 3D camo textúrával látták el. Ez nem csak a fenéken való rejtőzködést segíti elő, hanem felületet kínál az olyan anyagok számára, mint az iszap vagy az agyag. Ez elősegíti, hogy megtapadhassanak rajta, így ez még rejtettebb lesz a továbbiakban. A csalipaszta megtapadását is elősegíti a további csalogatás érdekében. A 3D camo textúrát erős terepszínű csillogásmentes porbevonattal látták el. Ennek köszönhetően hihetetlenül természetesnek hat. Rendkívül tartós, és ami a legfontosabb: nem ijeszti el a pontyot, amurt. 

 

Az összes Fox forgós ólmot nagyméretű szemmel rendelkező forgóval látták el. Könnyedén illeszkedik az ólomkapocsba és az összes fox ólmos rendszerbe. 

 Továbbá csökkentették a hurok magasságát, hogy kisebb legyen a forgó holtjátéka. Ennek köszönhetően csökkentették a gubancok valószínűségét és gyorsították az önakasztást

A Fox inline ólmok kompatibilisek az Edges inline termékekkel, mint például a furatos gyöngyökkel és az elhagyós készletekkel. 

Gumis ólom betétekkel kerülnek forgalomba és egyaránt használható 7-es és 10-es forgókkal is. A gumibetétek kijönnek az ólomból szakadás esetén, így az előtét a csomó szabadon átszalad az ólmon és a hal épségben marad. Az inline betétbe behúzhatunk karikás vagy quick change forgót is elhagyós módon összeszerelve a még finomabb összeállítás érdekében. Az egyik oldalukon vájattal lettek ellátva, amiben az előtét elvezethető az elhagyós szerelés esetén. 

 

A FOX Edges sorozat ólmai:

Fox Edges Flat Pear ólom: 

Ez a klasszikus ólomforma a modern módosításaikkal tökéletes a legtöbb közeli és közepes távú helyzethez. De akár extrém távra is jó lehet PVA zsákban történő bedobás esetén. 

Fox Edges Tri Pear ólmok:

Ez egy kompakt formájú ólom biztosan azonnal érezteti a hallal a teljes tömegét az akasztás pillanatában. Tökéletes abban az esetben, amikor úgy érezzük, hogy nem elég gyors az akasztás. Közepes távra ideális választás. 

Fox Edges Horizon ólmok:

Ötvözi a súlyáteresztős kialakítású ólom az eredeti exocet és korábbi lapos oldalú stabil Horizon ólom előnyeit.  Az eredmény egy ólom, amivel extrém távokat érhetünk el könnyedén és mégis hihetetlenül stabil dobás közben. 

Fox Edges Kling On ólmok (kisebb méret):

Két különböző változatban érhető el. A kisebb verzió elérhető inline és forgós verzióban. (A kisebb verzió 142 grammig). Ezek formájukban hasonlóak a Flat Pear típushoz. Különbség köztük, hogy itt kiálló nagy bütykökkel rendelkezik, ami jól kapaszkodik a fenéken. Ideális folyóvízen illetve törések horgászata során. Formája miatt tökéletes választás lehet az önakasztás miatt. 

Fox Kling On ólmok (nagyobb méret):

A nagyobb méretű Kling On ólmok még oválisabbak és elsődlegesen behordó horgászathoz lettek kifejlesztve. Használatukkal biztosak lehetünk bennel, hogy szerelékünk egy helyben marad még feszes fonott zsinórok használata során is. Extrém távolságokban, szélsőséges időkben vagy sebes vizeken. A forgós kivitel elérhető: 170g, 225g, 280g és 340g-os méretben. Az inline változat a 340g kivételével ugyan ezekben a méretekben érhető el. 

A Fox Edges ólomsorozat minden részletre odafigyelve lett tervezve. Biztos lehet benne, ha ezekkel az ólmokkal horgászik, akkor a lehető legtöbbet tette a siker érdekében. A sororzat összes elemét egyben ITT nézheti meg.