A pontyozás - hazánk legnépszerűbb horgászata

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy Magyarország legnépszerűbb horgászati célhala a ponty. Így a Halcatraz horgász webáruháza is elképzelhetetlen lenne pontyos márkák nélkül, ezekre szeretném felhívni most a figyelmeteket.

  • ponty

Mióta létezik a Halcatraz Horgászcentrum, azaz 2005. március 16-a óta forgalmazzuk és készletünkön tartjuk a Fox márka szinte teljes termékválasztékát. Nagyon szeretjük ezt a márkát, hisz a pontyhorgászat bölcsőjéből, Angliából indult világhódító útjára. A micro-vállalkozás a szemünk láttára nőtt ki Európa egyik legismertebb márkanevévé, és indult tovább, hogy a világgal is megismertesse választékát. Igazi fejlesztő, mindig új utakat, trendeket teremtett, a versenytársak gyakran csak követni tudták-tudják a termékeit. Ez az, ami a mai napig jellemzi a Fox újdonságok megjelenését, ha nem is lehet minden hónapban teljesen megújulni, merőben újat alkotni. Mi, itt az Halcatrazban is kíváncsian várjuk a Fox megjelenéseit, az új horgászruházatokat, az új horgásztáskákat, az új horgász ágyakat, székeket. 2020 slágere, az új Fox Frontier sátrak lesznek, melyek megjelenésére még mindig várunk. Nagyon bízunk benne, hogy a 2020-as Pontyshow-n már be tudjuk mutatni nektek az új sátrakat minden kiegészítőjükkel együtt. Ha nem is személyesen, de egy videón keresztül megnézhetitek ti is a Fox új, rendkívül egyedi sátrait.

A Fox horgászruházata is óriási népszerűségnek örvend, így ebben is igyekszünk a lehető legnagyobb választékot biztosítani.

A Fox az elmúlt években természetesen tovább bővítette a választékát. Így már nem csak a klasszikus pontyhorgászok, hanem a finomszerelékes horgászok is megtalálják a minőségi horgászfelszereléseket a Fox finomszerelékes programjában, a Matrix-ban. De ha ez nem lenne elég, a Fox Rage pergetőprogramjában a pergetés szerelmesei is megtalálják a kedvükre való horgászfelszerelést.

Ezeket miért is emeltem ki?

Természetesen a 2020-as Pontyshow hétvégéjén minden Fox terméket kedvezményesen vásárolhatsz meg a webáruházunkban, melynek címe: www.halcatraz.hu.

Szerintetek, csak a Fox termékeit kínáljuk nektek kedvezményesen?

A másik nagy szerelmünk, a Korda. Minden egyes termékéről látszik, hogy horgászok fejlesztik, tesztelik nekünk, horgászoknak. A végszerelékei, kiegészítői, táskái és ruhái minden pontyhorgász számára a minőséget jelentik. Az újdonságaik nem tucat számra jelennek meg a piacon, minden terméke gyakorlatban is tesztelve van. Ez biztosítja a Korda név hitelességét azon a piacon, ahol a sporthorgászat egyre nagyobb teret hódít. Nem feledkezhetünk meg természetesen a Korda cég feederes vonaláról. A Guru termékek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, de nem is várhatunk mást a Korda szellemiségét követő feeder horgászcuccoktól. Itt már nem csak a legmodernebb végszerelékek közt tudunk válogatni, de a Guru feederbotjait egyre több horgász használja nagy megelégedettséggel. Imádjuk a Korda csapat által kreált újdonságokat, szinte alig várjuk az első kézbevételét. Mindig tudnak pozitív meglepetést okozni a fejlesztéseikkel.

Gondolom, nem lepődtök meg, ha azt írom, hogy a 2020-as Pontyshow kuponkódját felhasználók ezekhez a termékekhez is kedvezményesen juthatnak 2020. november 13 és 15. közt.

Ha pontyozás, akkor külön meg kell említenem a hazai márkák közül a legkeresettebb termékeket. Ezek a Carp Academy és a Nevis horgászfelszerelések. Az egész éves értékesítésünket vezetik ezek a márkák, hisz minden fejlesztésükben figyelembe veszik a hazai keresletet, szükségletet. Kifejezetten a hazai horgászok igényeire figyelnek, minden fejlesztésükben ez az elsődleges szempont. A feeder felszerelések forgalomba kerülésekor a ponty horgászata sokkal nagyobb szerepet kap, mint az európai márkáknál. Ez nem véletlen, hisz a bevezetőben is említettem, a ponty a legnépszerűbb célhal itt Magyarországon.

Az idei évben jelentek meg az áruházunk választékában a Wolf termékek. A legmagasabb minőséget képviselik, minden kompromisszumtól mentesek. A fejlesztésük során csakis a legjobb minőségű bojlis termékek elkészítése a cél. Külön szeretném kiemelni a Wolf etetőrakétáit, a Wolf X-Spod-ot, mely a hétvégén akciós áron lesz megvásárolható.

A 2020 évi Pontyshow hétvégéjén természetesen a Carp Academy és a Nevis termékeit is kedvezményesen tudjátok majd megvásárolni a www.halcatraz.hu weboldalunkon. 

Úgy lesz teljes a felsorolás, ha felhívom a figyelmeteket a Prologic és a CarpSpirit márkák termékeire is. Ezek azok a nemzetközi márkák, melyek megfizethető áron kínálják a minőségi portékáikat. A pontyhorgászat bölcsője Európa. Neves pontyhorgászok segítségével fejlesztik a kínálatukat, hogy mi horgászok egyre sikeresebbek legyünk a vízparton a minőségi horgászfelszerelések segítségével. Gondoskodunk arról, hogy minden fontos – és jó minőségű – bojlis horgászfelszerelés a táskádba kerüljön.

Végül – de nem utolsó sorban szeretném megemlíteni a RidgeMonkey horgászfelszerelések garmadáját. Új brand-nek számít a webáruházunk kínálatában, hiszen 2020-ban került a virtuális polcaink kínálatába a terméksor. A RidgeMonkey horgászfelszerelések is Angliából származnak, mint a legtöbb nagy bojlis, pontyos márka. Képesek olyan újdonságokat kitalálni, amivel kitöltik az űrt a pontyhorgászatban. Szeretném kiemelni a prémium minőségű sátor lámpákat. A Ridgemonkey élen jár az étkészletek és a kempingben szükséges sütők-főzőszettek gyártásában is az alapvető bojlis felszerelések mellett.

A 2020-as Pontyshow hétvégéje más lesz, mint az eddigiek. Más, hisz ez a helyzet egy virtuális világba szorította a legszínvonalasabb magyarországi kiállítást. Most az otthonotokból tudtok tájékozódni, elmaradnak a nagy beszélgetések a rég nem látott ismerősökkel, a véletlenszerű találkozások. 

Elmaradhatnak a spontán vásárlások, egy új horgász ágy kipróbálása, egy horgász szék tesztelése. Nem rázhatod meg a legújabb botokat, nem pörgetheted meg az új orsókat. Más lesz. Ilyenek lesznek, hogy virtuális bejárás, videós riportok, kuponkódok.

  • pontyhorgászat

Egy közös marad. A szenvedélyünk ez iránt a hobby iránt. Az, ami minden egyes alkalommal a vízpartra hajt. Az az izgalom, ami a kapás pillanatában átjárja a tested, az érzés, ami mindig visszahív oda, ami nagyon sok éve ugyanolyan. A vízpartra, a természetbe. Oda, ahova a Covid-19 sem követ, ahol egyedül lehetsz, vagy azoknak a társaságában, akiket elviselsz magad körül.

Most, akár a vízpartól is követheted az eseményeket, horgászat közben is részese lehetsz a 2020-as Pontyshownak. Ne hagyd ki, látogass meg minket, várunk 2020. november 13-15 köztwww.halcatraz.hu weblapunkon.