Pontyshow Online térben

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

2020 egy rendhagyó év lett. Vannak e egy ilyen évnek nyertesei? Vagy csak vesztesei vannak és az a kérdés, hogy mennyire vesztesek? Ezekre nem tudok válaszolni még. Maga a horgászat, mint egyéni sporttevékenység, nagyon népszerű szabadidős tevékenységgé vált ebben az évben, és így akár az abszolút nyertesei is lehetnek az üzletág szereplői ennek a pokoli időszaknak.

  • pontyshow

Ahhoz, hogy ezt kijelenthessük, van néhány olyan dolog, amit valahogy „fogyaszthatóvá” kell tennünk. Igen, közösen. Ilyen például ez a Pontyshow is, amely véleményem szerint a legszínvonalasabb kiállítás a horgászpiacon. Ehhez egyértelműen hozzájárult a „gyári standok” magas száma, ami látványban biztosan lenyűgözte a kiállításra látogatókat. Sajnos, ebben a járványhelyzetben számolni kellett azzal, hogy a Pontyshow hagyományos formában nem kerül megrendezésre ebben az évben.

A szervezők, azaz a főszervező, Bujáki Géza húzott egy váratlant. Legalább is számomra váratlant. Egy egyedi ötlete alapján, az idei, azaz a 2020-as Pontyshow online térben kerül megrendezésre. Néhány héttel ezelőtt a telefonon megjelent a Bujáki Géza neve egy bejövő hívásnál. Géza a szokásos, rá jellemző barátságos, nyugodt stílusában mondta el terveit ezzel az egyedi ötletével kapcsolatban.

Mondanom sem kell, az elején se köpni, se nyelni nem tudtam. Kifejezetten kedvelem a járatlan utakat, de nektek bevallom, ezt valami hegyi mittudom én minek tűnt, még ösvénynek sem, nemhogy útnak. Ahogy hallgattam Gézát, eszembe jutott, amikor felhívtam, hogy látogasson el hozzánk az egyik Halcatraz Horgászfesztiválra. Ő mérlegelés nélkül, örömmel mondott igent. Már csak ezért sem adhattam más választ neki: Oké Géza, induljunk együtt az ismeretlenbe, veled tartunk.

  • bujáki géza crop

Pontyshow 2020

2020. november 13-14-15 a Halcatraz webáruháza is csatlakozik az első Online Pontyshow programjához, műsorához, akcióihoz. Aki ismeri a halcatraz.hu online boltunkat tudja, hogy a forgalmazott márkáinkban mindig naprakészek vagyunk, valós árukészlettel, hihetetlen választékkal állunk a vásárlóink rendelkezésére, igényeik kielégítésére. Ezt erre a hét végére ígérem fokozni fogjuk. Az áruházunk kínálatát feltöltjük a lehető legtöbb újdonsággal, amelyeket igyekszünk majd nektek bemutatni, a figyelmetekbe ajánlani. A forgalomban lévő, vásárlóink által kedvelt árukkal is igyekszünk majd teletölteni a raktárunkat, amivel a megnövekedett igényeket is ki tudjuk szolgálni. Természetesen a Pontyshow tiszteletére egyedi ajánlatokkal is készülünk, szeretnénk a kedvetekbe járni néhány kihagyhatatlan extrém akciós termékkel.

A tervezett online élő műsor betekintést enged majd a Halcatraz Horgászcentrum kínálatába, online nézőink láthatják, hogy mit is jelent a valós raktárkészlet.

Nagyon remélem, hogy a Halcatraz Horgászcentrumra jellemző hihetetlen árubőséggel le tudjuk nyűgözni a látogatóinkat, az újdonságainkkal és a Pontyshow kuponkód-okkal pedig megkoronázhatjuk ezt a hétvégét. Merőben más lesz ez a hétvége, mint az eddigi pontyshows hétvégék.

Nem tudjuk társadalmi eseménnyé tenni, baráti találkozók, találkozások helyszínévé. Sajnos nem, még nem. Nem is ez a cél, hisz a helyzet megoldása, megoldódása után biztosan hagyományos mederbe lesz visszaterelve ez az esemény. Vagy lehet mégsem?

Lehet olyan sikere, hogy akár párhuzamosan, együtt is működhet majd? Szerintem, a válasz igen. Miért ne lehetne azok számára, akik nem tudnak bármilyen okból jelen lenni a kiállításon, online bekapcsolódniuk ebbe az eseménysorozatba. Miért ne nézhetnének online előadásokat, bemutatókat? Ugye, nem is annyira lehetetlen, megvalósíthatatlan ez a dolog.

  • Pontyshow online - boltbelső
  • boltbelső - pontyshow 2020

Így válhat egy rendezvény országos méretűvé, és ezért írtam, hogy ehhez kell a Ti támogatásotok is. Az idei eseményt a szükség hozta, egy olyan előre nem látható általam és családom által is gyűlölt vírus, amit nem bántam volna, ha sohasem ismerünk meg. De sajnos itt van, így alkalmazkodnunk kell.

Magyarország legszínvonalasabb kiállítása online lesz elérhető! Ugye, nem is tűnik ez olyan nagy áldozatnak?

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a 2020 évi Online Pontyshow sikeres legyen.

Igyekszünk a legjobb formánkat hozni, a rendszeres látogatónkat is meglepni. Fontos számunkra, hogy egy ilyen rendezvény sikeres legyen. Mi sem bizonyítja jobban, hogy már szeptember végén is készülődünk, egyeztetünk.

  • Ponty show 2020 online -boltbelső

Találkozunk majd egy virtuális térben rendezett Pontyshow-n, látogassatok meg minket a halcatraz.hu oldalunkon, keressétek pontyshow-s akcióinkat, használjátok kuponkódjaitokat.