590,00 Ft felett Stég Product termékhez fűzőtű jár!
Még 590,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!


Minden címke 131



Mutasd az összes cikket...

A Halcatraz bemutatja: a Wolf X-Spod etetőrakétáját

Wolf X-Spod etetőrakéta kézbevétele után a minőség és a technológiai fejlesztés jut eszünkbe. Látszik a Wolf X-Spod megalkotásán, hogy Wolf fejlesztői gondolkodtak, hogy mivel lehetne hatékonyabban etetni. Horgászok készítették horgászoknak, ezáltal kiküszöbölték a korábbi etetőrakéták hibáit.

  • wolf

Egyre több horgász érti az etetés fontosságát. A hal nem a csalinkra robban oda és szívja fel a horgot, hanem nagyon gyakran minőségi és pontos etetés szükségeltetik. Az etetésnek természetesen számtalan eszköze elérhető már a horgászboltokban és horgász webáruházak felületén. Bojlidobó csövek, csúzlik, parittyák, etetőrakéták áradata található a boltokban. Mi mégis felfigyeltünk egy új cégre.

A Wolf egyedi termékei közül, most az etetőrakétáját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.

Miért más ez, mint az eddigi rakéták?

Mert ez a legjobb, ami forgalomban kapható. Tudjuk egyedül tölteni, tökéletesen repül, minden becsapódásnál kinyílik, könnyű kitekerni hisz nem merül a víz alá. A Wolf X-Spod etetőrakétát apró mágnesek rögzítik. A becsapódáskor a rakéta saját súlyánál fogva 2 - 3 vagy 4 részre nyílik.

Nem szükséges a használatához lebegtető szivacs, hiszen a vízfelszínen marad. A súlya mindössze 65 grammot nyom üresen a Large verzió esetében. A hagyományos etetőrakéták töltete maximum az űrtartalma 75%-a lehet, míg a WOLF etetőrakéták megtöltött állapotában 150-200 grammot is nyomhatnak, hiszen az űrtartalmát akár 100%-ban is kihasználhatjuk. 

  • wolf x-spod etetőrakéta töltés

Lehet, hogy megjelent a piacon a tökéletes etetőrakéta?

Lehet, de azért ezt ne mondjuk biztosra. Mi most a legjobb etetőrakétának tartjuk, ezért is ajánljuk a figyelmetekbe ezt a kis videót, amely az X-Spod-ot mutatja be nektek. A könnyebb érthetőség miatt feliratoztuk nektek a filmet.

Mi is nagyon vártuk a Wolf X-Spodot! Minden vágyunk volt, hogy kipróbálhassuk.

Mi is horgászok vagyunk, és bennünket megfogott. A lehetőség ott van előttetek is, hogy próbára tegyétek.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy akár folyadékok – aromák vízbe juttatására is alkalmas. A mágneseknek köszönhetően remekül zár, így a folyékony halmazállapotú aromák bent maradnak az etetőrakétában. Ott fogják kifejteni a hatásukat ahol kell, az etetésen!

  • folyékony aromák

(Mainline Smart Liquid)

  • korda goo aromák

(Korda Goo aromák)

Amennyiben kíváncsi vagy az etetőrakéták helyes használatára, olvasd el az előző cikkünket:

Az etetőrakéta használata, javasolt alkalmazása

    • fox spomb etetőraketa nagy narancs
A horgász piacon bőséges kínálatú etetőrakéta van forgalomban. Különböző gyártók által fejlesztett típusok közül lehet választani. Több méretű és megannyi színű horgász etetőrakéta áll rendelkezésre az online horgászbolt kínálatában. Számításba kell venni, hogy mekkora távolságra szeretnénk elvégezni az etetést és milyen bot áll rendelkezésünkre. Az etetőrakéták alkalmazásánál a horgászok...