A Halcatraz bemutatja: a Wolf X-Spod etetőrakétáját

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Wolf X-Spod etetőrakéta kézbevétele után a minőség és a technológiai fejlesztés jut eszünkbe. Látszik a Wolf X-Spod megalkotásán, hogy Wolf fejlesztői gondolkodtak, hogy mivel lehetne hatékonyabban etetni. Horgászok készítették horgászoknak, ezáltal kiküszöbölték a korábbi etetőrakéták hibáit.

  • wolf

Egyre több horgász érti az etetés fontosságát. A hal nem a csalinkra robban oda és szívja fel a horgot, hanem nagyon gyakran minőségi és pontos etetés szükségeltetik. Az etetésnek természetesen számtalan eszköze elérhető már a horgászboltokban és horgász webáruházak felületén. Bojlidobó csövek, csúzlik, parittyák, etetőrakéták áradata található a boltokban. Mi mégis felfigyeltünk egy új cégre.

A Wolf egyedi termékei közül, most az etetőrakétáját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.

Miért más ez, mint az eddigi rakéták?

Mert ez a legjobb, ami forgalomban kapható. Tudjuk egyedül tölteni, tökéletesen repül, minden becsapódásnál kinyílik, könnyű kitekerni hisz nem merül a víz alá. A Wolf X-Spod etetőrakétát apró mágnesek rögzítik. A becsapódáskor a rakéta saját súlyánál fogva 2 - 3 vagy 4 részre nyílik.

Nem szükséges a használatához lebegtető szivacs, hiszen a vízfelszínen marad. A súlya mindössze 65 grammot nyom üresen a Large verzió esetében. A hagyományos etetőrakéták töltete maximum az űrtartalma 75%-a lehet, míg a WOLF etetőrakéták megtöltött állapotában 150-200 grammot is nyomhatnak, hiszen az űrtartalmát akár 100%-ban is kihasználhatjuk. 

  • wolf x-spod etetőrakéta töltés

Lehet, hogy megjelent a piacon a tökéletes etetőrakéta?

Lehet, de azért ezt ne mondjuk biztosra. Mi most a legjobb etetőrakétának tartjuk, ezért is ajánljuk a figyelmetekbe ezt a kis videót, amely az X-Spod-ot mutatja be nektek. A könnyebb érthetőség miatt feliratoztuk nektek a filmet.

Mi is nagyon vártuk a Wolf X-Spodot! Minden vágyunk volt, hogy kipróbálhassuk.

Mi is horgászok vagyunk, és bennünket megfogott. A lehetőség ott van előttetek is, hogy próbára tegyétek.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy akár folyadékok – aromák vízbe juttatására is alkalmas. A mágneseknek köszönhetően remekül zár, így a folyékony halmazállapotú aromák bent maradnak az etetőrakétában. Ott fogják kifejteni a hatásukat ahol kell, az etetésen!

  • folyékony aromák

(Mainline Smart Liquid)

  • korda goo aromák

(Korda Goo aromák)

Amennyiben kíváncsi vagy az etetőrakéták helyes használatára, olvasd el az előző cikkünket: