N’zon termékek bemutatása I.rész

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Szeretném bemutatni nektek elsősorban, hogy milyen praktikusak lehetnek a megfelelően kiválasztott horgásztáskák, aprócikkes táskák, vagy akár bottáskák. Szerencsére a Daiwa ilyen téren nem hagy minket cserben. A 2020-as évtől a finomszerelékes világ különválik a Daiwa-tól és az N’zon fantázia nevet kapta. Teljes mértékben elkülönülő palettát sorakoztat fel. Orsókat, botokat, aprócikkeket, haltartókat, merítő fejeket és táskákat ölel fel jelenleg. De idővel bármilyen finomszerelékes termék megtalálható lesz a palettáján. Az idei év egyik sikerszériájának ígérkezik. Magába foglalja a Daiwa minőségét és megbízhatóságát, de mégis egy új, külön úton indul el az eddigiekhez képest. Ne szaporítsam tovább a szót, nézzük a termékeket.

  • N'zon táskák
  • N'zon orsótartó

N'zon Reel Bag

A klasszikus orsótartó táska semmilyen gyártó palettájáról nem hiányozhat. A botunkra szerelt orsónak optimális védelmet nyújt szállítás során. A külső nejlon alatt egy merev megerősített anyagot találunk, ami a legnagyobb biztonságot nyújtja. Praktikusságát növeli, hogy zipzár helyett alul egy tépőzár helyezkedik el. Ennek köszönhetően a legkisebb orsóktól egészen az LT6000 orsókig megfelelő biztonságot nyújt. Külseje a jellegzetes fekete-kék dizájnt kapta, ami magát az N’zon termékcsaládot jellemzi. Mérete minden igényt kielégít 20x15x10cm.

N'zon Eva System Set

Kevés praktikusabb dologgal találkozhatunk, mint ez a szett. Összesen 8 részből tevődik össze. Ebből 6 darab rendelkezik átlátszó zipzáras fedéllel. Ennek a zárható rendszernek köszönhetően az időjárási viszontagságoktól is meg tudjuk óvni könnyedén termékeinket. Ennél a szettnél csak az egyén találékonyságán múlik, hogy melyik tárolóba mit tesz. Ezekben csalit, etetőanyagot, de akár tetőkosarakat, ólmokat és más praktikus dolgokat is tárolhatunk. Többfajta etetőanyagot is bekeverhetünk, amivel nagyobb esélyt adunk magunknak a horgászat sikerességére. Teljesen EVA anyagból készültek. A tárolók pontosan beleillenek egymásba így megkönnyítve a szállítást. Teljes űrtartalmuk meghaladja a 25litert is, ami már önmagában is jól hangzik. Szállítási mérete rendkívül kedvező a helyhiánnyal küzdő sportemberek számára is 41x34x10cm.

  • N'zon Eva System Set
  • N'zon vödör

N'zon Water Bucket

A vízmerítő vödör szerintem nem csak számomra, hanem mások számára is az egyik legpraktikusabb dolog. A vödröt alaphelyzetben szinte lapra préselve szállítjuk. Ennek köszönhetően rengeteg helyet spórolhatunk az autónkban. A legkisebb helyre is besuvasztva könnyedén szállíthatjuk. Rendkívül előnyös EVA anyagot kapott, ami biztosít minket arról, hogy semmilyen mértékben nem fogja magába szívni a vizet. Rendkívül könnyen szárad és a kötélnek köszönhetően a legmeredekebb partról is könnyedén szerezhetünk magunknak több liter vizet is. 10méter kötéllel kerül forgalomba, ami extra erős és a fogója is kellően masszív. Vízzel telítve a méretei a következők 16x16x20cm.

N'zon Cool Bag

Nyári melegek elkerülhetetlen kellékeként tarthatjuk számon ezt a rendkívül felhasználó barát terméket. Csalik, aromák, etetőanyagok, valamint élelmiszereink, horgászat idejére készített szendvicseink tárolására is alkalmas modern táska. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az úgynevezett „jégbomba”. Melynek egy teljesen egyszerű jégbefagyasztott végszerelék az alapja. Ezt kell többszörösen elkészíteni és előre lefagyasztani kis poharakban. Ennek tárolására is kiválóan alkalmas magas minőségű hatalmas űrtartalmú táskát alkotott meg a Daiwa. Teljes mértékben EVA anyagból készült. Mindenféle időjárási viszontagságot elvisel a táska. Megerősített aljjal és több helyen megerősített fogóval kerül forgalomba. Megjelenése elsőre is ámulatba ejtő. De a megnyerő külső remek minőséget is takar. Robosztus fogóinak köszönhetően teljesen telepakolva sem fog csődöt mondani. Ár-érték arányban kevés hűtőtáska tudja felvenni vele a versenyt. Űrtartalma megközelítőleg több mint 25liter. Szállítási paraméterei 40x25x27cm.

  • N'zon cool bag

Cikkünk folytatását IDE kattintva olvashatja.

Címkék : Nzon, N'zon