N’zon termékek bemutatása II.rész

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Az előző cikkemhez hűen folytatnám ennek a remek termékcsaládnak a bemutatását. Horgászboltunkba folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb N’zon termékek. Amint megérkezett a boltba körülbelül 1 óran belül már elérhető online webshopunkban is. Igyekszünk minél hamarabb készletre helyezni a termékeket, hogy rögtön le tudjátok rendelni. Folyamatosan bővül a paletta a számunkra igen fontos és hasznos dolgokkal. Na, de ne szaporítsam tovább a szót, nézzük tovább a termékeket.

N'zon Double Bait Bag

Egy rendkívül praktikus táska szettet ismerhetünk meg itt. Ez valójában két különálló táska. A felső részt könnyedén leválaszthatjuk. Remek hőszigetelő képességének köszönhetően megkönnyíti a dolgunkat a csonti, vagy akár giliszta biztonságos szállítására. Szinte bármekkora mennyiséget képes megába rejteni. Etetőanyag befogadóképessége is jelentős, hiszen a maga 62 literes űrtartalmával jelentős mennyiséget képes szállítani. Nagyobb mennyiség szállítása esetén sem kell megijedni, hiszen robosztus füleinek köszönhetően megbízható szállítást biztosít. Két oldalt megerősített patentok biztosítják a fülek számára a stabil tartást. Teljes mértékben EVA anyagból készült így a szennyeződést is könnyedén le tudjuk takarítani. A felső rész paraméterei 50x30x13.5 míg az alsóé 50x30x28.

N'zon Feeder Bag

Ez a bemutatás több táskát ölel magába. Különbségük mindössze annyi, hogy eltérő dobozszámmal és mérettel rendelkeznek. Kialakításuk szinte teljesen megegyezik. Rendkívül univerzális táskákra sikerültek. A feeder horgászok mellett könnyedén el tudjuk képzelni ezeket a termékeket a pergető horgászoknál is. Rendkívül praktikus tároló dobozokkal vannak felszerelve. Legyen szó akár 3, vagy akár 4 dobozról. Alkalmasak aprócikkek rendkívül elkülöníthető tárolására. Etetőkosarak, akár method kosarak is kényelmesen elhelyezhetőek bennük. Megerősített alsó részekkel kerültek forgalomba, hogy kiküszöböljék a túlterheltség által keletkezett gondokat. A megerősített pánt is ezt a biztonságérzetet erősíti tovább. A felső szekció tépőzárral van ellátva, amivel akár el is távolíthatjuk az első részről. Ez a kis táska alkalmas akár iratok, aprócikkek vagy akár telefon biztonságos tárolására is. Gumírozott alsó résznek köszönhetően megakadályozza, hogy nedvesség jusson be a táskába. Az erős fülnek és a párnázott vállszíjnak köszönhetően megkönnyíti a telepakolt táska mozgatását. Teljes mértékben EVA anyagbók készülnek a termékek.

N'zon 2 Botos H-All Bottáska

A figyelmesebbeknek feltűnhet, hogy ez a bottáska kísértetiesen hasonlíthat már egy régebben forgalomban volt termékre a Tournament széria bottáskájára. Ennek a terméknek szolgált alapjául az a táska. Hibákat kijavítva, sok helyen fejlesztve és egy teljesen új dizájnnal született meg ez a termék. Alsó részét a bottáskának kikeményítették, így a legkeményebb talaj sem tud kár okozni botjainkban. Két teljesen felszerelt bot számára nyújt ideális védelmet. Középső elválasztásának köszönhetően az orsók nem érnek egymáshoz így kárt sem tudnak egymásban ejteni. Szintén az elválasztásnak köszönhetően a botok sem érintik egymást így kiküszöbölték a karcolásokból eredő esztétikai hibákat is. Ha kicsit jobban megfigyeljük, a botot még 3 zseb tűnik fel számunkra. Ezeknek a praktikus sebeknek köszönhetően ernyőnket, vagy leszúrónkat akár rezgőspicceinket, de még akár összeszerelt merítőnket is kényelmesen magunkkal tudjuk vinni. Anyaga teljes mértékben nejlon. Méretének köszönhetően akár a 420-as botok számára is biztonságot nyújt. Méretei a következők 180x19x17, amelyben 2 rekesz van. A zsebek méretei a következők 155x5x12cm / 58x10x4cm / 82x7.5cm. Külső dizájnjának köszönhetően a magabiztos megjelenést biztosít. Egyik legkiemelkedőbb terméke az n’zon palettának, amely hűen tükrözi a Daiwa minőségét és eleganciáját.

Cikkünk 3. részében további hasznos termékek kerülnek majd bemutatásra.

Címkék : Nzon, N'zon