Carp Expert MAX1 Karfás Horgász Fotel - Kényelmes Horgász Szék

49 990,00 Ft / db
Nincs raktáron


Carp Expert MAX1 Karfás Horgász Fotel - Kényelmes Horgász Szék
Ez a típus 150 kg teherbírással rendelkezik! A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a család a MAX névre hallgat.
Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (44 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is. A háttámla és az ülőfelület találkozásánál keresztben egy párnázott részt (3,5 cm vastag) helyeztek el, ez tökéletes alátámasztást biztosít a csípőnek, ami igen fontos kényelmi és egészségügyi szempont. A háttámla dönthető két nagyméretű tekerő segítségével, így széles tartományban kényelmes üléshelyzetet biztosít.
Rendkívül magas és széles háttámlával rendelkezik (56x58 cm), mely a hátnak megadja a megfelelő támaszt. Az ülőfelület magassága 44 cm, melyet a könnyedén állítható lábakkal magasíthatunk, illetve a lábaknak köszönhetően az egyenetlen, vagy lejtős talajon könnyedén be tudjuk állítani. A széles talpak abban segítenek nekünk, hogy a nagy terhelés sem nyomja bele a talajba a lábakat. Rendkívül kényelmes karfával rendelkezik, mely az alkart megtámasztva leveszi a terhelést a felső karról így fokozva a komfort érzetét.
  • Teherbírás: 150 kg
  • Méret: 58x56x71 cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!