9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Botra Szerelhető Elektromos Kapásjelző Kamasaki Mini

Bruttó ár:
2 190,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!
Botra Szerelhető Elektromos Kapásjelző Kamasaki Mini

Az Energofish rendkívül sok hasznos kiegészítőt kínál a horgászok számára, ami a vízparton töltött idejük eredményességét sokban megtudja növelni. Jelen esetben is igaz ez, mivel a Kamasaki szériában megjelent egy praktikus kompakt kiegészítő, ami az állóvízi horgászatok mellett, a folyóvízeken is sok esetben előnnyel szolgál.

A Kamasaki Mini botra szerelhető kapásjelző rendkívül kompakt, kis méretű termék, mely egy hurkos rendszerű ráfogatóval lett szerelve. A bottestre egy mozdulattal ráhelyezhető, majd a horgászat végével levehető. A bottestre helyezés után a főzsinórt be kell helyezni a kapásjelző erre kialakított részébe és ezáltal, kapás esetén a zsinór oda-vissza mozgása által hangjelzést ad le. Természetesen a hang mellett, egy Ledes fényjelzést is lead húzás esetén, éjszakai pecákra is tökéletesen alkalmas. A kompakt kiegészítő erőforrásaként 3db lr44 1.5v elem szolgál.
 
Folyóvízre, ahol minimalizálni kell a felszerelés mennyiségét, ez a kis, praktikus kiegészítő nagyon hasznos lehet, akár éjszaka is, rablózáshoz kifejezetten ajánlott.

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Horváth István
2021-01-18 16:16
Gabor Bode
2021-01-07 13:07
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!