Benzar Mix Classic Carp Feeder Horog Méret: 8 - Benzar Feeder Horog

790,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 98,75 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Benzar Mix Classic Carp Feeder Horog Méret: 8 - Benzar Feeder Horog
Ha feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy az úszós horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is! Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli.
A Classic Carp egy kifejezetten vastaghúsú, erős, szakállas, lapkás horog, amely egyértelműen a ponty céltudatos horgászatához készült. Ezzel a horoggal már akár a termetesebb pontyok megfogása sem jelenthet problémát, hiszen nem hajlik, bírja a legkeményebb igénybevételt is!
A Classic Carp horgot használva érdemes csemegekukoricával, akár több szemmel is, csalizni, hiszen ez a csalétek a pontyok legkedveltebb csemegéje. Hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár több tucat hal megfogása is kivitelezhető egyetlen horoggal.
A Classic Carp horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a finomszerelékes feeder vagy úszós horgászat során. A nagyobb méretek a nyári, a kisebbek pedig finomabb, őszi vagy téli horgászatok során jelentik a legjobb választást.
  • Méret: 8-as
  • Kiszerelés: 10 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!