Kamasaki Junior Horgász Szett 2,10 méter - Ajándék Zsebpeca

4 990,00 Ft / Csom
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Kamasaki Junior Horgász Szett 2,10 méter - Ajándék Zsebpeca

A Junior széria, egy masszív, ellenálló teleszkópos kivitelű horgászbot, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. Szállítási mérete rendkívül kedvező, 44-57 cm között alakul mérettől függően, így utazáshoz is szuper alternatívát nyújt.

Junior, a nevéből adódóan, a kezdő horgászoknak is ajánljuk a botokat, univerzális felhasználhatósága révén, tökéletes lehetőség a horgászat alapjait megtapasztalni, legyen szó fenekezős vagy úszós horgászatról. Az utóbbi technikához jár szettünkben egy készre szerelt zsebpeca is, mellyel tökéletesen meglehet tanulni a dobást, úszós kapások észrevételét, és a halfogás élményébe is bele lehet kóstolni. Ezen zsebpecákat csak fel kell csalizni a főzsinórra való felkötés után, semmi más teendő nincs velük, előre vannak súlyozva.

Természetesen jár a szetthez orsó is, sőt, a botokhoz párosuló színben, zsinórral teljesen feltöltve, melyek a szettekhez járó hordtáskában kaptak helyet. Praktikus kis összeállítás, szállítása is könnyed, bárhol használatba vehető, akár nyaralás során is. Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, jó ár-érték aránnyal rendelkezik és gyermekek részére is tökéletes variáns, hiszen anyagának köszönhetően jól tolerálja a kezdők okozta esetleges sérüléseket is.

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Katona Péter
2022-08-07 21:02
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!