Korda Kontainer System 17 Liter - Korda Vödör Szett

18 390,00 Ft / db
Nincs raktáron

- + db

Korda Kontainer System 17 Liter - Korda Vödör Szett

A Kontainer System egy okos ötlet, amely megkerüli azt a problémát, hogy több félig teli vödröt kelljen vinnie a horgászatra annak érdekében, hogy a csalit külön tárolja. A Kontainer rendszer 17 literes, és négy különálló tárolóval van ellátva, amelyek mindegyike mással tölthető meg. Ideális megoldás a különböző csalik, vagy akár magok tárolására is, ha épp a horgászat előtt szeretnénk összekeverni a mixünket.

Megoldást nyújthat olyan helyzetekre is, amikor különböző méretű csalikat szeretnénk etetni. Könnyű hozzáférést biztosít az összes csalihoz egy vödörben, ugyanakkor lehetővé teszi, azok egyszerű elszeparált tárolását, így nem kell összekeverni őket. Szintén nagyszerű, ha megmixet és pelleteket tartalmazó spod keverékeket használ. Ha például a kendert vagy a pelleteket nem megfelelő módon táruljuk, azok lebeghetnek, vagy idő előtt feloldódhatnak, még a vízbekerülés előtt.

Mindegyik tartály lég és vízmentes zárást biztosít, ami azt jelenti, hogy a folyadékok biztonságosan tárolhatóak bennük, anélkül, hogy kifolynának. Ha a horgászat végén maradna csali vagy magkeverék, egyszerűen rakja a fagyasztóba, így készen áll a következő használatra. Hosszabb horgászatok alkalmával indulás előtt kiveheti a tartalék csalit a fagyasztóból, így biztosítva, hogy tovább maradjon friss.

Emellett 0,25 literes osztású oldaljelzőkkel is rendelkeznek, így pontosan láthatja, hogy mennyit használ, és lehetővé teszi precíz spod keverékek készítését, minden komponens azonos arányával.

A tárolóedények egymásra rakhatóak a könnyű tárolás érdekében, így egyszerűen megragadhatja azokat, amelyekre szüksége van a horgászathoz, a többit pedig otthon hagyhatja a fagyasztóban, a garázsban, vagy akár a járművében és csak az aznapra szükséges például pellet vagy magmix mennyiséget kell magával vinnie. Nincs is rosszabb, mint a tó körül talicskázni, vagy hajókázni, megannyi különféle vödörrel.

  • Egy 17 literes vödörbe 4 tartály fér el
  • A puha fedelek lég-/vízzáró tömítést biztosítanak
  • 0,25 literes oldaljelölőket tartalmaz a precízen kimért spod-keverékek érdekében
  • Fagyasztható
  • Alkalmas magok és bojlik tárolására
  • Egymásra rakható a könnyű tárolás érdekében
  • A tartalék tartályok külön megvásárolhatóak

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Molnár István
2023-03-23 17:07
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!