Haldorádó Rod Attachment - Hátsó Bottartó Adapter

5 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Rod Attachment - Hátsó Bottartó Adapter 
 
A Haldorádó termékek már így is nagyon széles szortimentben állnak a horgászok rendelkezésére, és most egy újabb szegmens is lefedésre került. Ez nem más, mint a versenyláda kiegészítők termékcsoportja. Ezek a horgászláda kiegészítők 36 mm-es lábra lettek optimalizálva, de jár hozzájuk 30, illetve 25 mm-es szűkítő betét is, így nem csak versenyládákra, hanem székekre, régi típusú ládákra is felhelyezhetők! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”. Az adapterek legfontosabb tulajdonsága, hogy QR, azaz „quick release”, amely a gyors „szabadulást”, a villámgyors kioldást biztosítja. Még egyértelműbben, nem kell az adaptereket minden alkalommal a lábra feltenni, majd onnan lerángatni.
 
Elegendő csupán a fejrészt a kívánt helyen rögzíteni, majd a gyorscsatlakozót kipattintva, az adapter törzse (érdemi része) abból könnyedén kivehető. A felhelyezése is ugyanilyen gyors és egyszerű, csak a lábrészen található csonkba kell betolni az adapter szárát, majd a gyorscsatlakozóval rögzíteni azt. Mindez biztonságos szállítást, rendkívül gyors és praktikus használatbavételt biztosít! A Rod Attachment Arm egy hátsó bottartó, amely magassága állítható, így bármilyen pózban is üljünk a ládán, tudjuk úgy pozícionálni a bot nyelét, hogy kézre álljon bevágásnál. Marokcsavarral lehet fixálni. A bottartó kar vége gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy pillanat alatt összerakható, és szétszedhető.
 
A Rod Attachment Arm egy hátsó bottartó, amely magassága állítható, így bármilyen pózban is üljünk a ládán, tudjuk úgy pozícionálni a bot nyelét, hogy kézre álljon bevágásnál. Marokcsavarral lehet fixálni. A bottartó kar vége gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy pillanat alatt összerakható, és szétszedhető.
 

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Fódi Szabin
2022-04-07 21:46
Németh
2021-10-30 20:34
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!